• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang landschap

Als je om je heen kijkt, dan zie je de meest prachtige landschappen. Van stranden tot aan bossen en van de uitgestrekte Veluwe tot aan de zee. En dat is alleen nog maar Nederland. De wereld heeft zoveel moois te bieden. Waar je ook bent, je vindt er steeds weer een ander type landschap. Er is genoeg om je over te verwonderen. Daarom is fotobehang landschap zo populair; je kunt je steeds weer in een andere natuurlijke omgeving wanen. 

Sorteer op

Producten 1-100 van 441

per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 441

per pagina

De opties bij Fotobehang.nl zijn dan ook eindeloos: van fotobehang Hollands landschap in de keuken tot aan de woonkamer met fotobehang Italiaans landschap.

Van witte muur naar prachtig landschap

Met fotobehang zijn de mogelijkheden onbeperkt. Dit komt omdat je zelf een foto kunt uitkiezen voor het behang. Wil je je slaapkamer omtoveren tot een jungle? Een woonkamer met uitzicht op zee? Of toch de kalme sfeer van de wolken in de woonkamer? Wat je woonwens ook is, bij Fotobehang.nl is het mogelijk. Wij drukken de foto af op extra sterk vliesbehang. Door de hoge kwaliteit van het vliesbehang zal het niet scheuren tijdens het aanbrengen. Behang plakken was daarom nog nooit zo makkelijk. In een paar simpele stappen verander jij met fotobehang landschap de muren in je huis of kantoorpand in een realistisch natuuruitzicht.

Fotobehang landschap opties

Dankzij het grote assortiment van Fotobehang.nl is er voor ieder wat wils. Je kunt namelijk een afbeelding kiezen uit onze uitgebreide beeldbank. Hier vindt je foto’s van onder andere het noorderlicht in Scandinavië, de meest indrukwekkende watervallen, de zonsondergang in Hawaï en fotobehang Italiaans landschap. Houd je het liever wat dichter bij huis? Dan is fotobehang Hollands landschap de perfecte keuze voor jou. Denk bijvoorbeeld aan de Veluwe, de molens in Kinderdijk of het uitzicht op een vuurtoren. Bovendien kun je bij Fotobehang.nl ook een eigen foto gebruiken. Op deze manier kun jij die ene saaie witte muur compleet naar eigen smaak veranderen.

Op maat gemaakt

Al het fotobehang wordt op maat gemaakt. Daarom is het belangrijk dat je de muur nauwkeurig opmeet. Dit doe je door de lengte en de breedte op te meten. Je telt hier een paar centimeters bij op zodat er een marge ontstaat. Op deze manier weet je zeker dat je voldoende fotobehang landschap bestelt. Vervolgens wordt het behang in rollen bij je thuis bezorgd. Hierbij zit een duidelijke instructie in welke volgorde het fotobehang op de muur moet worden aangebracht. Je wilt natuurlijk wel een kloppend landschap!