• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang water & meertjes

Meertjes en wateren zijn van levensbelang. Dieren komen er samen om te drinken. En de mens zoekt er verkoeling tijdens hete zomerdagen. Daarom geeft fotobehang water zo’n frisse en verkoelende sfeer aan je huis. Stilstaand water, een grote stromende rivier of een kleurrijk meertje: met fotobehang water is er heel veel mogelijk. Met dit fotobehang haal je de vrijheid van de natuur en een rustgevende schoonheid in huis.

Sorteer op

77 producten

per pagina
Sorteer op

77 producten

per pagina

Water is zowel een krachtig natuurfenomeen als een kalme en pure bron. Daarom is fotobehang water geschikt voor verschillende ruimtes. Je kunt een witte muur in je eigen woning omtoveren tot een eyecatcher, maar dit behang is ook passend voor het bedrijfsleven. Denk maar eens aan een showroom, magazijn of directiekamer.

Meertjes en wateren

Op fotobehang water spelen meertjes en wateren de grote hoofdrol: van rustgevende meren tot aan een woest stromende rivier en van een klein en kalm beekje tot aan een intens groot wateroppervlak. Met fotobehang kun je precies datgene waar jij blij en gelukkig van wordt in huis halen. Maar met fotobehang is er nog veel meer mogelijk. Je kunt ook kiezen voor een indrukwekkend landschap, palmbomen, een onderwater afbeelding, exotische dieren of de meest kleurrijke bloemen.