• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang Natuur

Steeds vaker wordt de natuur als grote inspiratiebron gebruikt voor het inrichten van een huis. Het is dan ook niet voor niets dat de populariteit van natuurlijke materialen voor het meubilair toeneemt. Wil je het buitenleven nog meer naar binnenhalen? Fotobehang met een prachtige natuurschone afbeelding kan de uitstraling van een ruimte enorm versterken. 

Sorteer op

Producten 1-100 van 767

per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 767

per pagina

Denk bijvoorbeeld aan een muur compleet bedekt met een geweldig dennenbos, bloemen tot in de kleinste details afgebeeld in je slaapkamer of een indrukwekkend landschap als eyecatcher in de woonkamer. De keuze is oneindig groot: met fotobehang natuur kun je de sfeer in een ruimte transformeren naar de uitstraling die jij wenst, zoals een tropisch oerwoud, een rivier vanuit een boot in het Amazonegebied, een bergwand, een sneeuwpiste, een vergezicht over een oceaan, een oase in een woestijngebied en ga zo maar door. Met de juiste natuurfoto op het fotobehang voel je je in elke ruimte optimaal op je gemak!

Fotobehang natuur woonkamer of slaapkamer

Met fotobehang kun je elke ruimte decoreren die je maar wilt. Wil je bijvoorbeeld een landelijke uitstraling creëren in je slaapkamer? Ben je op zoek naar een manier om je woonkamer om te toveren in een ruimte met beach vibes? Of wil je graag fotobehang natuur zwart wit? Hoe groot of klein het muuroppervlak ook is, Fotobehang.nl heeft voor iedere ruimte een oplossing. Al het fotobehang natuur wordt namelijk op maat gemaakt, zodat jij precies genoeg behang hebt om de muren te bedekken. Bovendien is het aanbrengen van het fotobehang heel gemakkelijk: iedereen kan het.

Een foto kiezen is niet eenvoudig

Maak je vaak verre reizen? Dan heb je waarschijnlijk een groot fotoarchief met ontelbaar veel mooie foto’s waaruit je een foto kunt kiezen voor je eigen behang. Heb je geen archief met landschapsfoto’s waar je een passende foto uit kunt kiezen? Dan is er nog geen man overboord. Op Fotobehang.nl vind je in het beeldarchief een grote collectie aan de meest prachtige natuurfoto’s, waaruit jij een keuze kunt maken voor jouw fotobehang. Bovendien voldoen alle foto’s uit het beeldarchief aan de gestelde kwaliteitseisen. Voor het afdrukken van een afbeelding op behang is het namelijk van belang dat de foto voldoende pixels heeft. Heeft de foto een te lage resolutie? Dan is de kans groot dat de afbeelding onscherp wordt afgedrukt. Door te kiezen voor een foto uit onze collectie, heb je de garantie dat de kleuren van de geselecteerde natuurfoto van de muur afspatten.

Op maat gemaakt behang

Wil je een mooi landschap op een muur afbeelden? Dan is het belangrijk dat de afbeelding in de goede verhouding op de muur wordt getoond. Daarom wordt al het fotobehang op maat gemaakt. Onze specialisten helpen je graag bij het correct opmeten van de muur en zorgen er vervolgens voor dat jouw uitgekozen foto goed wordt afgebeeld. Het bestellen van behang met een natuurfoto is daarom altijd maatwerk. Hierbij is het belangrijk dat de muur correct wordt opgemeten en dat er een kleine marge wordt aangehouden. Hierdoor weet je zeker dat je voldoende behang in huis haalt en achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Hoe bestel ik fotobehang?

Heb je besloten dat je een muur in je huis wilt bedekken met fotobehang? Dan hoef je alleen nog maar het behang te bestellen, te wachten totdat het is afgeleverd en plakken maar! Fotobehang bestellen bij Fotobehang.nl is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is een mooie natuurfoto uitkiezen en de afmetingen van je muur opmeten. Bij het kiezen van de juiste foto is het uiteraard van belang dat de afbeelding past bij de ruimte. Wil je fotobehang zwart wit natuur? Een kleurrijke afbeelding in je slaapkamer? Of fotobehang natuur voor in de woonkamer? Zodra je een mooie foto hebt uitgekozen, dan kun je de muur gaan opmeten. Hierbij meet je de lengte en de breedte in centimeters. Tel bij deze exacte afmetingen een paar centimeters op, zodat je in elk geval voldoende behang bestelt. Heb je een foto uit het beeldarchief gekozen of een eigen foto geüpload? En heb je de maten van je muur doorgegeven? Dan ben je klaar met bestellen en wordt jouw fotobehang binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd.

Heb je nog vragen?

Wil je graag fotobehang op je muur? Maar kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden: van het correct opmeten van de muur tot aan het kiezen van een foto met voldoende pixels. Je kunt ons dagelijks van 9.00 uur tot 18.00 uur bereiken via de live chat, het telefoonnummer of per e-mail.