• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang slaapkamer

Steeds vaker komt het in woonmagazines, tijdschriften en tv programma’s voorbij: fotobehang slaapkamer. Van de meest kleurrijke designs tot aan rustige zwart wit afbeeldingen. Met fotobehang is er namelijk ontzettend veel mogelijk. Wil je je slaapkamer omtoveren tot een paradijs inclusief zon, zee, strand en palmbomen? Of ga je toch voor een rustige sfeer door middel van wolken, een sterrenhemel of een uitgestrekt landschap?

Sorteer op

8 producten

per pagina
Sorteer op

8 producten

per pagina

Wat je wensen ook zijn, met fotobehang slaapkamer verander jij dit vertrek van je woning in een prachtige ruimte. Benieuwd naar de opties bij Fotobehang.nl?

Van kale wand naar blikvanger

Zonder verf, kwasten en veel moeite je slaapkamer compleet veranderen? Fotobehang slaapkamer maakt het mogelijk! Het aanbrengen van dit behang is namelijk heel gemakkelijk. Dat komt omdat de afbeelding afgedrukt wordt op extra sterk vliesbehang. Je smeert de lijm rechtstreeks op de muur en je kunt de banen behang er zo tegenaan plakken. Omdat het fotobehang zo sterk is, hoef je niet bang te zijn dat het behang tijdens het plakken scheurt. Binnen een paar stappen heb jij je slaapkamer een fantastische metamorfose gegeven. En het leuke is: je kunt uit ieder gewenst design kiezen! Fotobehang is er werkelijk in alle soorten en maten die jij kunt bedenken. Wil je bijvoorbeeld fotobehang slaapkamer rustig? Of ga je toch voor een plaat waar de kleuren van de muur spatten?

Geen saaie witte muren meer!

Met fotobehang slaapkamer zijn er zoveel opties omdat jij volledig de regie in handen hebt. Je kiest zelf een foto uit die jij passend vindt in jouw woning. Hou je bijvoorbeeld van de natuur en wil je graag wat meer groen in de kamer waar je elke nacht doorbrengt? Dan is fotobehang met een landschap, bos, bomen, bloemen of de Veluwe een erg leuk idee. Of kan jouw slaapkamer wel wat kleur gebruiken? En ga je voor een echte eyecatcher? Ook dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een close-up van een tijger, leeuw of ander exotisch dier? Met fotobehang slaapkamer creëer je in een handomdraai een hele nieuwe uitstraling in je huis.

Fotobehang slaapkamer natuur of landschap

Veel mensen houden van de natuur. En willen dan ook graag meer groen in huis. Steeds meer huizen staan vol met planten en bloemen. Maar dit vereist wel het nodige onderhoud en verzorging. Wil jij op een makkelijkere manier de natuurlijke schoonheid in huis halen? Dat kan met fotobehang slaapkamer natuur. Je kiest een foto van een mooie plaat en brengt deze aan op de muur in je slaapkamer, woonkamer, keuken, gang of andere ruimte. Op deze manier haal jij het buitenleven naar binnen zonder dat je daar al teveel moeite voor hoeft te doen. Bovendien kun je precies die afbeelding kiezen waar jij blij van wordt. Van fotobehang slaapkamer rustig tot aan de meest spectaculaire uitzichten en van fotobehang slaapkamer natuur tot aan allerlei soorten dieren.

Het kiezen van een afbeelding

Fotobehang.nl kan zoveel opties aanbieden omdat jij zelf een foto kunt uitkiezen. Je kunt een eigen foto gebruiken of een afbeelding kiezen uit onze met zorg samengestelde beeldbank. Heb je bijvoorbeeld een prachtig tafereel gefotografeerd tijdens het wandelen? Ben je op vakantie geweest en wil je deze herinnering vereeuwigen op een muur in je woning? Of heb je elders een fantastisch plaatje geschoten? Dan is het heel goed denkbaar dat je deze foto wilt gebruiken voor het fotobehang slaapkamer. Om dit te realiseren is het belangrijk dat de foto een hoge resolutie heeft. Dit geeft het aantal pixels van de afbeelding weer. Te weinig pixels zorgt voor een onscherpe foto. Helaas kunnen we deze dan niet gebruiken. Maar heeft jouw foto een hoge resolutie? Dan drukken wij deze voor jouw af op het fotobehang.

Fotobehang slaapkamer bestellen

Heb jij een foto uitgezocht? Een eigen foto of eentje uit onze collectie? Dan is het tijd om het fotobehang slaapkamer te gaan bestellen. Als eerste meet je de muur die jij wilt behangen correct op. Je pakt een meetlint en meet zowel de lengte als de breedte op in centimeters. Heb je dit gedaan? Dan is het zaak om hier enkele centimeters bij op te tellen. Dit doe je omdat er op deze manier een marge ontstaat. Het kan namelijk voorkomen dat de muur iets scheef loopt of dat er een andere reden is waarom je extra behang nodig hebt. Vervolgens geef je de afbeelding en afmetingen aan ons door en wij drukken de foto haarscherp af op het vliesbehang. Het behang wordt in rollen inclusief een duidelijke instructie bij je thuis bezorgd.