• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang palmbomen

Denk je aan palmbomen, dan denk je aan vakantie. Deze boom is dan ook niet voor niet zo populair. De palmboom wekt bij veel mensen het vakantiegevoel op. En wie wilt dat nu niet elke dag ervaren? Na een lange dag werken, geven de palmbomen op je muur je direct een ontspannend en kalm gevoel. Fotobehang palmbomen verandert je huis of kantoor namelijk direct in een zomerse sfeer.

Sorteer op

16 producten

per pagina
Palmbomen op een Caribisch eiland
Palmbomen met een rode lucht
Miami skyline met een palmboom op de voorgrond
Palmbomen op Bora Bora
Donkere zonsondergang op een tropisch eiland
Kinaliada bij zonsondergang
Rustgevende palmboom
Palmbomen met uitzicht op een haven
Scheefgroeiende palmbomen met zeezicht
Palmboom bij zonsondergang
Bijzondere palmboom op het strand
Wit strand met een kleurrijke zee
Zonnebaden op het witte strand
Tropisch strand bij zonsondergang
Gele palmboom bladeren
Palmboom Bladeren Vintage
Sorteer op

16 producten

per pagina

Met palmbomen op de muur hoor je de wind zachtjes waaien en voel je een warme briesje om je heen. Met hun hoge waaiers gevestigd aan de witte stranden met golven, waan je je direct in een warm land ergens ver van huis.

Voor elke muur een palmboom

’s Ochtends wakker worden in een tropisch paradijs. Elke avond een drankje drinken op het strand. Of gedurende de dag de prachtige blauwe oceaan aanschouwen. Fotobehang strand met palmbomen tovert uw slaapkamer, woonkamer of eetkamer om tot een echt vakantieoord. Stel je eens voor dat alleen fotobehang je al een gevoel van ontspanning en tevredenheid kan geven? Je hoeft geen verre reizen te maken om te kunnen genieten van stranden, palmbomen en knalblauwe wateren. Met fotobehang haal je het vakantiegevoel namelijk in een paar simpele stappen naar binnen. In welke ruimte in je huis dan ook.

Fotobehang palmbomen zwart wit

Kies je voor fotobehang palmbomen? Dan heb je de keuze uit veel opties. Fotobehang is er namelijk in alle soorten en maten. Dit komt omdat je een eigen foto kunt gebruiken of een afbeelding kiest uit een grote collectie aan foto’s. Je kunt de keuze maken tussen een zwart wit afbeelding of een foto waarbij de kleuren van de muur spatten. Fotobehang palmbomen zwart wit is erg in trek, maar fotobehang strand met palmbomen zie je ook steeds vaker in zowel huizen als kantoorpanden.

Van kantine tot kinderkamer

Fotobehang is geschikt voor elk soort ruimte. In woningen wordt fotobehang al veel gebruikt. Bijvoorbeeld in de woonkamer, kinderkamer, babykamer of slaapkamer. Maar wist je dat fotobehang een kantoorruimte ook erg kan opfleuren? Zowel werknemers als bezoekers genieten erg van een mooie plaat aan de muur. Werknemers werken liever in een vrolijke ruimte dan wanneer zij tussen vier kale witte wanden zitten. Moeten je bezoekers even wachten in de ontvangstruimte? Dan is het veel leuker als zij iets te kijken hebben en kunnen genieten van een mooi kunstwerk, kleurrijke bloemen, exotische dieren of een zonsondergang.