• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang strand

Het strand: voor vele mensen een favoriete plek om te ontspannen en uit te waaien. Het uitzicht op de zee met de uitgestrekte duinen en zandvlaktes heeft iets magisch. Of het nu gaat om het strand bij de Noordzee of een tropisch strand met hagelwit zand en felblauw water: met fotobehang strand is er heel veel mogelijk. Met dit behang haal jij echte beach vibes in huis en lijkt het alsof je elke dag op vakantie bent.

Sorteer op

39 producten

per pagina
Sorteer op

39 producten

per pagina

Denk bijvoorbeeld aan een prachtige zonsondergang op het strand, een afbeelding van strand en duinen of het mooiste strand ter wereld. Wat je wensen ook zijn, Fotobehang.nl doet er alles aan om jouw witte muren om te toveren tot een paradijs.

Strand en duinen fotobehang

Met fotobehang strand zijn er veel opties omdat je zelf een foto uit kan kiezen. Ben je bijvoorbeeld op reis geweest en heb je een mooi strand gefotografeerd? Heb jij een prachtig plaatje geschoten van een ondergaande zon? En wil jij deze herinnering vereeuwigen op een kale muur in je huis? Dan is dat mogelijk. Je kunt namelijk een eigen foto gebruiken voor het fotobehang. Op deze manier roep jij elke dag weer dat vakantiegevoel op én heb jij een unieke wand in je huis. Niemand anders heeft jouw foto op zijn of haar muur. Let er bij het kiezen van een eigen foto wel op dat de afbeelding voldoende pixels heeft. Dit kun je zien door naar de resolutie van de foto te kijken. Heeft de foto weinig pixels? Dan is deze helaas niet bruikbaar omdat de foto dan onscherp op het behang komt.

Een geschikte foto kiezen

Ben je zelf niet zo’n fotograaf? En heb je geen eigen afbeelding die je wilt gebruiken voor het fotobehang strand? Niet getreurd! Wij van Fotobehang.nl hebben zorgvuldig een grote collectie samengesteld met de meest prachtige strandfoto’s. Hier vind je afbeeldingen van indrukwekkende stranden die jij kunt gebruiken voor fotobehang strand en duinen, fotobehang zee strand, behang met een ondergaande zon en ga zo maar door. Onze beeldbank is namelijk erg uitgebreid en we voegen ook steeds foto’s toe. Bovendien hebben al deze foto’s een hoge resolutie. Dit betekent dat ze genoeg pixels bevatten om de afbeelding haarscherp op het fotobehang strand af te drukken.

Het opmeten van de muur

Bestel je fotobehang strand? Dan wil je uiteraard dat deze perfect op de muur wordt aangebracht. Daarom is het correct opmeten van de muur zo belangrijk. Je meet zowel de lengte als de breedte van de muur op in centimeters. Het is van belang dat je hier een paar extra centimeters bij optelt. Het kan namelijk voorkomen dat de muur iets scheef loopt. Door de extra centimeters heb je een marge en weet je zeker dat je voldoende fotobehang strand hebt. Je wilt er tijdens het plakken natuurlijk niet achter komen dat je te weinig behang in huis hebt gehaald. Vind je het lastig om te bepalen of je voldoende marge hebt gerekend? Aarzel dan niet en neem gerust contact op. Onze specialisten staan voor jou klaar om je te helpen.

Eenvoudig online bestellen

Heb je een foto uitgekozen? En de muur nauwkeurig opgemeten? Dan is het tijd om jouw fotobehang strand te gaan bestellen. Dit is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de uitgekozen foto aanklikken en de maten van de wand door te geven. Je voert je gegevens in en het fotobehang strand wordt bij je thuis afgeleverd. Het behang wordt geleverd in rollen inclusief duidelijke instructie. De aanwijzingen bij het fotobehang strand geven aan hoe het behang op de muur geplakt moet worden. Er wordt duidelijk vermeld welke volgorde je moet aanhouden zodat het fotobehang perfect op de muur aangebracht wordt.

Fotobehang in alle soorten en maten

Kies je voor fotobehang strand en duinen? Of ga je toch voor fotobehang zee strand? Wanneer jij het strand op een muur in je huis of kantoor afgebeeld wilt hebben, dan zijn er veel opties. Maar er is nog veel meer. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met fotobehang. Wil je je huis omtoveren tot een complete jungle? Houd je van grafische vormen? Of ga je toch voor wat meer rust door middel van een prachtig landschap, een bos of een foto met water in de hoofdrol? Bovendien is fotobehang heel geschikt voor elk soort ruimte. Je kunt je slaapkamer, kinderkamer of woonkamer een nieuwe uitstraling geven, maar fotobehang wordt ook steeds meer in kantoorpanden gebruikt. Zoals in de bedrijfskantine of in de ontvangstruimte.