• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang bos

Het is bewezen dat het groen van de natuur een kalmerend effect op je geest heeft. Niet voor niets dus dat veel mensen het heerlijk vinden om tussen de bomen te wandelen en fietsen. Met fotobehang bos kun jij je huis of kantoorpand ook een rustige en natuurlijke uitstraling geven. Het behang is namelijk zo realistisch dat het lijkt alsof je midden in het groene bos staat. Bovendien is er met behang heel veel mogelijk.

Sorteer op

48 producten

per pagina
Sorteer op

48 producten

per pagina

Wil je bijvoorbeeld een groen bos achter de bank? Of wil je fotobehang bos in de mist in je slaapkamer? Daarnaast kan fotobehang een kantoor, magazijn of andere bedrijfsruimte ook enorm opfleuren. Je kunt elk gewenste design op je muur aanbrengen zodat jij een hele andere sfeer creëert.

Hoe kies ik een foto?

Het kiezen van een geschikte foto voor fotobehang bos is niet eenvoudig. Er is namelijk zoveel keuze! Van de meest groene bossen tot aan bomen in herfstkleuren en van een bos in de mist tot aan een bebost gebergte. Wat je wensen ook zijn, met fotobehang kun je deze realiseren. Bovendien kun je bij Fotobehang.nl ook een eigen foto gebruiken voor in je huis of kantoor. Heb je een schitterend plaatje geschoten tijdens het wandelen? En wil je een kale wand in je huis opvrolijken met deze foto? Dat is mogelijk. Denk er wel aan dat de afbeelding een hoge resolutie heeft. De resolutie geeft het aantal pixels weer en deze zorgen ervoor hoe scherp de foto wordt afgedrukt. Heeft je foto een te lage resolutie? Dan is deze helaas niet scherp genoeg om te gebruiken.

Een afbeelding uit de beeldbank

Heb je zelf geen geschikte foto? Of kun je wel wat inspiratie gebruiken voor het fotobehang bos? Dan hebben we een hele uitgebreide fotocollectie voor je klaar staan. Onze beeldbank bevat de meest prachtige foto’s die jij kunt gebruiken voor je fotobehang. Bovendien zorgen deze plaatjes ervoor dat je nieuwe wooninspiratie krijgt. Blader gerust door alle foto’s en kies een afbeelding waarmee jij die ene saaie witte muur wilt omtoveren tot een bosrijk paradijs. Het voordeel hiervan is dat alle foto’s uit de beeldbank een hoge resolutie hebben. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het aantal pixels.

Fotobehang bos op maat

Heb je een mooie plaat uitgekozen voor het fotobehang bos? Dan wordt het behang speciaal voor jouw op maat gemaakt. Zorg er daarom voor dat je nauwkeurig de wand opmeet. Dit doe je door zowel de lengte de breedte op te meten. Lees de maten af in centimeters en tel hier enkele centimeters bij op. Hierdoor creëer je een marge en weet je zeker dat je voldoende speling hebt. Het kan namelijk maar zo zijn dat de muur iets scheef loopt of dat je iets meer behang nodig hebt dan gedacht. Zodra wij de maten en de foto van jou hebben doorgekregen, dan gaan onze specialisten voor je aan het werk. De afbeelding wordt op extra sterk vliesbehang gedrukt en in rollen bij je afgeleverd.

Eenvoudig online bestellen

Het bestellen van fotobehang bos is heel simpel. Je kiest een geschikte foto uit. Dit kan een eigen foto zijn of een afbeelding uit onze collectie. Vervolgens geef je de afmetingen inclusief de marge door. En wij zorgen ervoor dat de afbeelding haarscherp op het behang wordt gedrukt. De rollen fotobehang bos op maat bezorgen we bij je thuis. Hierbij zit uiteraard een duidelijke omschrijving in welke volgorde het fotobehang op de muur aangebracht moet worden. Kom je er zelf niet helemaal uit? Of ben je toch niet helemaal tevreden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en we gaan samen op zoek naar een oplossing.

Voor elke wand een design

Fotobehang bos in de mist is ontzettend populair. Maar er zijn nog veel meer opties. Wil je toch liever iets anders dan een bos op de wand in je huis of kantoor? Dan zijn er heel veel mogelijkheden voor het bestellen van fotobehang. Denk bijvoorbeeld aan een strand in de slaapkamer, een oerwoud met jungle dieren, een vergezicht over de Veluwe, wateren en zeeën, paarden en koeien en kunstwerken in alle soorten en maten. Wat je woonwens ook is, je vindt vast en zeker inspiratie in onze fotocollectie. Bovendien is fotobehang geschikt voor elk soort ruimte. Of het nu gaat om een kamer in je woning, zoals een kinderkamer, gang, woonkamer of keuken, of om een ruimte in een bedrijfspand. Een showroom, directiekamer, kantine of vergaderruimte is bijvoorbeeld binnen een paar simpele stappen zo opgevrolijkt.