• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

3D Fotobehang

Wil je een bijzonder effect in je woning of kantoor creëren? Dan is 3D fotobehang echt iets voor jou. Fotobehang 3D zorgt voor optische diepte in elke kamer en laat de muren op je afkomen. Met dit behang breng jij alle muren tot leven. Het 3D fotobehang is er in veel verschillende varianten, waarmee je leuke en speelse effecten kunt creëren.

Sorteer op

45 producten

per pagina
Sorteer op

45 producten

per pagina

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor tunnels, gebouwen, steen reliëfs of 3D dieren. Deze mooie prints zorgen ervoor dat die ene saaie witte muur wordt omgetoverd in een echte eyecatcher. Iedereen die jouw huis binnenloopt zal zich verwonderen over het mooie fotobehang.

De muren komen op je af!

Met 3D fotobehang kun je een heel leuk en bijzonder effect creëren. Het driedimensionale behang zorgt namelijk voor optisch bedrog en verrassingen. Kies je voor fotobehang met 3D dieren? Dan kan het maar zo lijken alsof er een olifant, tijger of aap je huiskamer binnenkomt wandelen. Of ga je voor 3D texturen? Dan heb je zeker iets te kijken! Voordat jij hebt ontrafeld hoe de lijnen precies lopen, ben je al uren verder. Bovendien kun je met texturen bijvoorbeeld een stenen, houten of beton muur creëren. Fotobehang 3D zorgt voor veel kijkplezier en daarom is dit behang ook zo populair.

Geschikt voor elke ruimte

Fotobehang is passend in alle kamers van het huis. De slaapkamer, woonkamer en keuken krijgen een totaal andere uitstraling. En 3D fotobehang kinderkamer zorgt voor veel plezier voor de kinderen. Maar dit behang is ook heel goed denkbaar in een bedrijfsruimte. Een saai wit kantoor wordt binnen een mum van tijd verandert in een echte eyecatcher. Daarnaast kun je wachtende klanten of gasten veel kijkplezier bezorgen door fotobehang in de ontvangstruimte of showroom aan te brengen.

Driedimensionaal behang online bestellen

Ben je er helemaal uit? En wil je 3D fotobehang bestellen? Dan kun je kiezen uit het uploaden van een eigen foto of een afbeelding kiezen uit onze beeldbank. In onze fotocollectie vind je oneindig veel foto’s die je kunt gebruiken voor 3D fotobehang kinderkamer, fotobehang in de woonkamer of in elke andere ruimte. Het is bovendien erg leuk om onze collectie door te bladeren om inspiratie op te doen. Door verschillende afbeeldingen te zien, krijg je misschien een idee hoe jij jouw woning of kantoor wilt veranderen. Heb je nog vragen? Of staat er een afbeelding niet tussen? Aarzel dan niet en neem gerust contact op. Wij helpen je graag verder.