• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang babykamer

Ben je bezig met het inrichten van een babykamer? Voor een jongen of voor een meisje? Dat is natuurlijk ontzettend leuk om te doen. Van muurschilderingen tot aan knuffels en van ledikantjes tot aan leuke lampjes: er zijn heel veel decoraties voor babykamers. Maar heb je wel eens gedacht aan fotobehang? Met dit behang tover jij de kamer van de baby namelijk om tot een echt paradijsje.

Sorteer op

45 producten

per pagina
Sorteer op

45 producten

per pagina

Of kies een van de onderstaande thema's

Je kunt voor elk gewenst design kiezen. Fotobehang babykamer is er in werkelijk alle soorten en maten. Of je nu gaat voor een kamer vol met dieren, wolken, fotobehang babykamer beer of bomen: bij Fotobehang.nl wordt jouw woonwens gerealiseerd. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een vrolijk en kleurrijk geheel

Met fotobehang babykamer kun je de kale wanden van deze ruimte direct opfleuren. Zonder dat je de verf en kwasten tevoorschijn moet halen. Bovendien is alles mogelijk. Dat komt omdat je een eigen foto kunt gebruiken of een keuze kunt maken uit onze ruime fotocollectie. Het voordeel van een afbeelding uit onze beeldbank is dat deze gegarandeerd van hoge kwaliteit is. Bij het kiezen van een foto is het namelijk belangrijk dat deze een hoge resolutie heeft. Onvoldoende pixels? Dan is de foto onscherp en helaas niet bruikbaar. Ook kun je door de collectie bladeren om inspiratie op te doen. Wil je de babykamer behangen met fotobehang? Maar weet je nog niet precies welke sfeer je wilt creëren? Dan is het scrollen door de verschillende foto’s erg leuk om te doen. Zo vind hier je fotobehang babykamer boom, de meest schattige dieren, bloemen in alle kleuren van de regenboog en rustgevende landschappen.

Beren, bomen en schaapjes behang

Er zijn gigantisch veel opties met fotobehang babykamer. Kies je voor fotobehang babykamer boom, een heel tafereel met vlinders, bijtjes en bloemetjes, fotobehang babykamer beer of toch voor een hemelse wolkenlucht of magische sterrenhemel? Met dit behang wordt er een afbeelding haarscherp en tot in de kleinste details op een kale muur afgebeeld. Door deze realistische weergave lijkt het net echt en spatten de kleuren van de wand af. Je kunt ervoor kiezen om een hele muur te behangen. Op deze manier wordt die ene kale witte muur omgetoverd tot een echte eyecatcher. Wil je het liever iets subtieler houden? Een deel van de muur behangen is ook heel goed mogelijk. Zo creëer je toch een mooie plaat in de kamer, maar is het iets minder aanwezig.