• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang jongen

Het inrichten van de babykamer is natuurlijk hartstikke leuk om te doen. Ga je voor het traditionele blauw voor de jongenskamer? Of ga je toch voor een andere kleur op de muur? Met fotobehang kun je een hele gezellige en warme sfeer creëren in elke ruimte van je huis. Bovendien kun je bij Fotobehang.nl terecht voor speciaal jongens fotobehang. Hier vind je de meest uiteenlopende designs die allen zeer passend zijn in de kamer voor een net geboren jongetje.

Sorteer op

32 producten

per pagina
Sorteer op

32 producten

per pagina

Of kies een van de onderstaande thema's

Van een complete jungle tot aan verschillende soorten dieren en van een indrukwekkende sterrenhemel tot aan de prachtige zee. Hoe je de kinderkamer ook wilt inrichten, met fotobehang is alles mogelijk.

Van beren tot aan wolkenlucht

Omdat er zoveel opties zijn voor fotobehang jongens, kan het lastig worden om een keuze te maken. Je kunt het behang aanpassen aan het interieur, maar je kunt het ook andersom doen. Je kiest eerst een afbeelding die je op de kale wand wilt aanbrengen, en zoekt hier vervolgens passende meubels bij. Om inspiratie op te doen kun je een kijkje nemen in de eindeloze fotocollectie van Fotobehang.nl. Wij hebben met veel zorg en aandacht de meest prachtige foto’s samengesteld die allemaal bruikbaar zijn voor fotobehang. Je ziet hier afbeeldingen van de meest mooie landschappen, bloemen, patronen, bomen, stranden en nog veel meer.

Een foto kiezen

Heb je een leuke foto gevonden in onze beeldbank? En zie je het fotobehang jongens al helemaal voor je? Dan ben je er klaar voor om de muur op te gaan meten. Maar er is meer! Bij Fotobehang.nl geven wij je de mogelijkheid om een eigen foto te gebruiken voor het behang. Heb je bijvoorbeeld een prachtig plaatje die je zou willen gebruiken voor de babykamer? Of wil je een herinnering vereeuwigen op de muur? Dan is dat mogelijk. Het enige waar je op moet letten is de resolutie van de afbeelding. Wij kunnen de foto alleen op het behang afdrukken als deze een hoge resolutie heeft.

Jongens fotobehang bestellen

Zodra jij een foto hebt uitgekozen, kun je eenvoudig jouw fotobehang online bestellen. Je geeft de gekozen afbeeldingen en de afmetingen van de wand aan ons door, en wij doen de rest. Let er bij het meten van de muur op dat je een marge rekent. Dit houdt in dat je zowel bij de breedte als bij de lengte van de muur een aantal extra centimeters optelt.