• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang bomen

Voor veel mensen is het bos een favoriete plek om te ontspannen. Al dat groen brengt je geest gelijk tot rust. Heb jij geen bos dichtbij je huis? Maar wil je toch elke dag kunnen genieten van de meest prachtige bomen? Dan is fotobehang bomen een heel goed idee. Met fotobehang haal je de natuur in een paar simpele stappen in huis of kantoor. Fotobehang is bijvoorbeeld erg leuk in de woonkamer of kinderkamer.

Sorteer op

Producten 1-100 van 102

per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 102

per pagina

Maar ook een ontvangstruimte of magazijn kun je met dit behang opvrolijken. Zo tover je die saaie witte muren om tot een echte eyecatcher. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor elke ruimte een bos

Wandelen in de natuur heeft een kalmerend effect op lichaam en geest. Maar het is bewezen dat het kijken naar natuurfoto’s hetzelfde effect heeft. Wil jij graag deze sfeer in je woning of bedrijfspand? Kijk dan eens naar de opties om een muur te behangen met een levensecht bos. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heel bos in de keuken, maar een enkele boom in een kinderkamer is ook erg leuk. Fotobehang babykamer boom geeft een heel leuk effect. Wil je wel genieten van bomen, maar liever niet te veel kleur in huis? Misschien is fotobehang bomen zwart wit dan wel iets voor jou.

Kies je eigen foto

Zoveel mensen, zoveel wensen. En daarom kun je bij Fotobehang.nl zelf een foto uitkiezen voor jouw behang. Je wilt je huis uiteraard compleet naar je eigen smaak inrichten. Je kunt kiezen om een eigen foto te gebruiken of een foto te kiezen uit onze uitgebreide beeldbank. Wil je een zelfgemaakt foto uploaden? Let er dan wel op dat deze een hoge resolutie heeft. De resolutie geeft aan hoeveel pixels een foto heeft. Heeft de foto te weinig pixels? Dan is de kans groot dat de afbeelding onscherp op het behang komt. Om kwalitatief fotobehang te garanderen, zijn alleen foto’s met een hoge resolutie bruikbaar.

Bomen fotobehang op de muur

Heb je gekozen voor fotobehang bomen? Dan ben je nog maar een paar stappen verwijderd van een prachtig bos in jouw gekozen ruimte. Het enige wat je hoeft te doen is een foto kiezen en de muur correct opmeten. Vervolgens bestel je het behang online en wij bezorgen het op maat gemaakte behang bij je huis. Het fotobehang wordt in rollen afgeleverd. Hierbij zit een duidelijke instructie in welke volgorde het behang op de muur moet worden geplakt.