• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang jongen

Het inrichten van een jongenskamer kan nog een hele klus worden. Het moet natuurlijk wel een stoere kamer zijn. Met auto’s, actiehelden, sport of dieren. Daarom is er speciaal fotobehang jongenskamer. Met dit behang tover jij deze slaapkamer om tot een echte coole ruimte. Of je nu houdt van boten, vrachtwagens, 3D gebouwen, voetbal, basketbal, leeuwen of iets totaal anders: met jongens behang is het allemaal mogelijk.

Sorteer op

Producten 1-100 van 103

Pagina
per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 103

Pagina
per pagina
Of kies een van de onderstaande thema's

Dat komt omdat je zelf een foto uit kunt kiezen. Op deze manier krijg jij een kamer die niemand anders heeft en verander jij een kale wand in een unieke muur. De afbeelding wordt zo realistisch op de muur getoond dat iedereen die jouw kamer ziet onder de indruk zal zijn.

Kies je een eigen foto?

Voor fotobehang jongenskamer zijn er twee opties: je kiest een foto uit onze uitgebreide beeldbank of je gebruikt een zelfgemaakte foto. Heb je bijvoorbeeld een mooie foto gemaakt tijdens een vakantie? Ben je bij een sportevenement geweest en heb je daar plaatjes geschoten? Of heb je een andere foto die je graag op je muur afgebeeld wilt hebben? Bij Fotobehang.nl is dat mogelijk! Het enige waar je op moet letten is de resolutie van de afbeelding. De resolutie geeft het aantal pixels van de foto weer. Om de foto haarscherp op de muur te krijgen, moet deze een hoog aantal pixels hebben. Is dit niet het geval? Dan kunnen we deze helaas niet gebruiken. Maar niet getreurd! In onze fotocollectie vind je ontzettend veel mooie, stoere en indrukwekkende afbeeldingen die perfect zouden staan in een kinderkamer voor jongens. Het bestellen van fotobehang jongenskamer is heel eenvoudig. Je kiest een foto uit, meet de muur op en bestellen maar. Let erop dat je de muur correct opmeet door een extra marge bij de afmetingen op te tellen.