• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang leeuw

De koning van alle dieren in de wereld: wie kent hem niet. Ben jij ook zo onder de indruk van dit fantastische dier? En wil jij een muur in je huis behangen met fotobehang leeuw? Dan ben je bij Fotobehang.nl op de goede plek. Fotobehang met dieren is een ontzettend leuk idee om je huis op te fleuren. Heb je genoeg van die kale witte wanden? En wil jij een uitvergrote foto tot in de kleinste details op een muur?

Sorteer op

13 producten

per pagina
Sorteer op

13 producten

per pagina

Wij drukken jouw uitgekozen foto op extra sterk vliesbehang. Hierdoor is het aanbrengen van het behang heel makkelijk én het behang scheurt niet.

Fotobehang leeuw zwart wit of kleurrijk

Foto’s van leeuwen zijn er in alle soorten en maten: van een close-up leeuwenkop in zwart wit tot aan de meest kleurrijke foto’s van een leeuwenfamilie in de natuur. Het voordeel van Fotobehang.nl is dat je zelf een foto kunt uitkiezen. Ben je bijvoorbeeld op safari geweest en heb je een indrukwekkende leeuw gefotografeerd? Dan kun je deze laten afdrukken op fotobehang. Maar je kunt ook een foto uit onze uitgebreide collectie kiezen. Wil je bijvoorbeeld fotobehang leeuw zwart wit in de woonkamer? Of ga je toch voor een foto waarbij de kleuren van je muur afspatten? Voor welke optie je ook gaat, met leeuw fotobehang maak je altijd een stijlvolle keuze.

Online leeuw fotobehang kopen

Fotobehang bestellen is heel eenvoudig. Je kiest een geschikte foto, geeft de afmetingen van je muur door en wij bezorgen het behang in rollen bij je thuis. Let er bij het opmeten van de muur op dat je een marge neemt: een paar extra centimeters zodat je zeker weet dat je genoeg behang besteld. Heb je leeuw fotobehang besteld? Dan zorgen wij voor duidelijke instructies hoe de rollen behang op de muur aangebracht moet worden. Bovendien is ons behang extra sterk en scheurt het niet. Behangen was daarom nog nooit zo makkelijk!

Heb je vragen?

Onze klantenservice is dagelijks van 9.00 uur tot 18.00 uur bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Hulp nodig bij het correct opmeten van de muur? Of even checken of jouw foto wel geschikt is? Onze specialisten doen er alles aan om het beste fotobehang te leveren. Toch kan het voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent. Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via onze klantenservice.