Fotobehang.nl levert binnen enkele dagen fotobehang op maat bij jou thuis. Ervaar je toch problemen of ben je niet tevreden met je bestelling? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Voordat je ons contactformulier invult of telefonisch contact met ons opneemt, verzoeken we je allereerst om te kijken bij de informatieblokken hieronder. In de meeste gevallen staat het antwoord op je vraag vaak al op de website.

 • Het is bij ons mogelijk om zonder account een bestelling te plaatsen. In een paar klikken configureer jij je fotobehang op maat voor op de muur bij je thuis of op kantoor. Bij het betalen krijg je de opties uit de volgende betaalmethoden:

  • iDeal
  • Klarna
  • Creditcard (Mastercard & Visa)
 • Bij Fotobehang.nl proberen we ervoor te zorgen dat jij 100% tevreden bent me je bestelling. Indien je niet tevreden bent over je bestelde producten, dan lees je hieronder hoe we toch tot een oplossing kunnen komen. Wij streven ernaar om al onze bestellingen naar tevredenheid af te leveren.

  De meeste bestellingen die plaatsvinden op Fotobehang.nl zijn op maat gemaakte fotowanden. Helaas is het niet mogelijk om op maat gemaakte artikelen te retourneren, omdat we deze niet meer kunnen doorverkopen. Bij vrijwel iedere bestelling worden er, naast maatwerk behang, ook verschillende accessoires bijbesteld. Hierbij kun je denken aan behanglijm of handschoenen. Op alle artikelen die je bij ons koopt geldt de wettelijke garantietermijn.

  Retouradres

  Zoals hierboven aangegeven heb je het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen op alle producten die niet op maat zijn geleverd. Je kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

  Fotobehang.nl / Wallsoy B.V.
  Boterbloem 4
  7463EH Rijssen
  The Netherlands

  085 760 24 64

 • Bij Fotobehang.nl proberen we ervoor te zorgen dat jij 100% tevreden bent me je bestelling. Indien je niet tevreden bent over je bestelde producten, dan lees je hieronder hoe we toch tot een oplossing kunnen komen. Wij streven ernaar om al onze bestellingen naar tevredenheid af te leveren.

  Schade tijdens het bezorgen

  Zodra je een bestelling bij ons plaatst vindt er na het afdrukken van de fotobehang altijd een kwaliteitscontrole plaats. Zoals je op onze site kunt lezen printen wij op verschillende kwalitatieve behangsoorten (uniek in onze branche) en kun je ervan uitgaan dat we er alles aan doen om mooi op maat gemaakt behang bij je af te leveren. Zodra jij je artikel geleverd krijgt, verzoeken we je echter om direct te kijken of alles in orde is. Er wordt keurig een pakbon geleverd, waarbij de verschillende bestelde artikelen worden weergegeven. Zo kun jij direct controleren of alles volgens plan is geleverd.

  Wij werken niet met de laagste prijs garantie

  Onze tarieven voor fotobehang zijn zeer marktconform. Wij willen geen laagste prijs garantie bieden, omdat we dan simpelweg niet de service en kwaliteit kunnen leveren die je van ons gewend bent. Over het algemeen vind je niet snel een aanbieder die een veel scherper tarief kan aanbieden, omdat we printen op kwalitatieve materialen. Overige aanbieders printen op behang wat doorgaans tussen de 50gr. en 180gr. ligt. Ons behang leveren we altijd boven de 200gr. en is makkelijk aan te brengen op iedere muur of deur.

 • Onze levertijden liggen over het algemeen hoger dan die van onze concurrenten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat bestelde artikelen goed gecontroleerd worden. Wij voeren namelijk verschillende kwaliteitschecks uit. Bij het bestellen van jouw artikel wordt allereerst goed nagekeken of het geüploade ontwerp wel groot genoeg is voor het formaat behang. Na het printen wordt bekeken of de geprinte kwaliteit wel voldoende is. Tot slot wordt er ook bij het inpakken voor de zekerheid nog eens gekeken (door een ander persoon) of de kwaliteit van het behang wel hetgeen is wat je van ons zou verwachten.

  Kies je voor onze behangservice? Dan krijg je het pakketje niet direct geleverd. Onze behangers nemen het pakketje mee bij het plaatsen van het behang.

  We streven er daarom naar om je pakketje binnen 5 werkdagen bij jou thuis te bezorgen, maar kunnen dit helaas niet garanderen. Mocht je pakketje binnen 10 werkdagen niet zijn geleverd, dan verzoeken we je om contact met ons op te nemen.

 • Al onze orders worden verzonden met PostNL. Meestal krijg je jouw bestelling binnen 5 werkdagen geleverd, maar wij verzoeken je om uit te gaan van 10 werkdagen.

  Zodra jouw order gereed is om te worden verzonden, ontvang je een Track & Trace code. Daarmee kun je in de gaten houden waar je pakketje zich bevind en wanneer hij bij je aankomt.

  Voor veel mensen is het lastig om te bepalen of ze wel thuis zijn op die dag. Het is daarom ook mogelijk om te kiezen voor een PostNL afhaal locatie. Zo bepaal je zelf wanneer je je pakketje afhaalt en hoef je niet de hele dag thuis te blijven.

   

 • Behang die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Op andere producten, zoals behanglijm, geldt wel de wettelijke herroepingsrecht.

  Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. (Dit geldt echter niet voor Fotobehang op maat). Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via administratie@fotobehang.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 • Fotobehang.nl
  Oelerweg 28

  7555GS Hengelo (OV)
  085 760 24 64

  Ga naar onze contactpagina