• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Dieren Fotobehang

Iedereen heeft wel wat met dieren. De één is een echt kattenmens en de ander houdt meer van honden. Het is een leuk idee om je favoriete dier te laten afdrukken op fotobehang. Rijdt je bijvoorbeeld graag paard? Dan is het erg leuk om een mooie actiefoto van jezelf op het paard op behang te laten afdrukken en op de muur te plakken. Of hou je meer van exotische dieren en wil je een echte jungle in huis creëren?

Sorteer op

Producten 1-100 van 270

per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 270

per pagina

Wat je lievelingsdier ook is, op Fotobehang.nl kun je elke gewenste foto laten afdrukken op behang van hoge kwaliteit. In twee stappen bestel jij het behang en het wordt bij je thuis afgeleverd. Bovendien is het aanbrengen van het fotobehang dieren heel eenvoudig.

Van huisdieren tot aan exotische dieren op de muur

Een afbeelding van je geliefde huisdier is een leuke manier om een blijvende herinnering te maken. Ben je bijvoorbeeld een echte hondenliefhebber? Of wil je je eigen paard uitvergroot in je woonkamer? Door jouw lievelingsdier vergroot op de muur af te beelden, is het meteen duidelijk waar jij van houdt en jij bijvoorbeeld een honden- of paardenliefhebber bent. Maar je hoeft je natuurlijk niet te beperken tot foto’s van huisdieren. Als echte dierenliefhebber vind je het misschien leuk om afbeeldingen van exotische dieren in je huis te hebben. Heb je bijvoorbeeld foto’s van leeuwen, olifanten of giraffes gemaakt tijdens safari? Of ben je op reis geweest naar een ander land waar je de meest fantastische dieren hebt gefotografeerd? Dan kun je deze gebruiken voor fotobehang. Heb je zelf geen fotoarchief? Geen zorgen! In dat geval kun je gebruik maken van prachtige close-up foto’s van professionele fotografen en een foto kiezen uit onze collectie. Fotobehang dieren brengt altijd een bijzondere sfeer in huis.

Fotobehang jungle dieren

Hou jij ook zo van het oerwoud? Die mooie groene sfeer met de meest bijzondere dieren? Dan is fotobehang jungle dieren echt iets voor jou. Een lieve orang-oetan? Leuke kleine aapjes? Of een woeste tijger? Bij Fotobehang.nl heb je een ruime keuze uit foto’s van jungle dieren in de hoogste kwaliteit. Bovendien is het thema jungle ontzettend populair in zowel de slaapkamer als de woonkamer. Dit fotobehang maakt jouw woning een stuk minder kil en laat zien dat jij begaan bent met de wereld om je heen. Dit behang is ook erg leuk voor de kinderkamer: kinderen leren welke dieren er in de jungle leven én de kamer wordt helemaal opgefleurd!

Kies de juiste foto

Kun je niet kiezen uit al die fantastische dieren? Misschien is fotobehang wereldkaart dieren dan de perfecte oplossing voor jou. Op dit behang zijn de meest uiteenlopende dieren afgebeeld, zodat jij niet één maar een heleboel dieren in huis haalt. Bij Fotobehang.nl kun je zelf een foto uploaden of kiezen uit een van de foto’s uit het beeldarchief. De foto’s uit onze eigen collectie zijn allemaal van hoge kwaliteit en bevatten voldoende pixels. Wil je een eigen foto gebruiken? Let er dan op dat de foto een hoge resolutie heeft. Wanneer je foto onvoldoende pixels heeft, dan is de kans groot dat de foto onscherp wordt afgebeeld op het fotobehang.