• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang Fries paard

Ben je bekend met deze edele dieren? Dan weet je hoe schitterend ze zijn. Het Friese paard: voor elke paardenliefhebber een van de mooiste rassen onder de paarden. Hoe leuk is het dan om jouw muur te behangen met fotobehang Fries paard? Op deze manier kun jij elke dag genieten van deze Friese trots.

Sorteer op

4 producten

per pagina
Sorteer op

4 producten

per pagina

Fotobehang is geschikt voor alle ruimtes in huis: van de ontvangstruimte tot aan de woonkamer en van de keuken tot aan de kantine. Ben jij op zoek naar behang met een foto van een Fries paard of van een hele kudde Friese paarden? Dan ben je bij Fotobehang.nl zeker op de goede plek.

Friese paarden op de muur

Voordat je fotobehang Fries paard bestelt, kies je uiteraard een geschikte foto. Je kunt een eigen gemaakte foto gebruiken of een afbeelding kiezen van onze site. Wil je een eigen foto uploaden? Zorg er dan voor dat deze foto over voldoende pixels beschikt. Het aantal pixels bepaalt hoe scherp de foto wordt afgedrukt. Hoe meer pixels, hoe beter. Vervolgens meet je de muur op en het fotobehang wordt bij jou thuis afgeleverd. Wij leveren het behang in rollen, waarop duidelijk wordt aangegeven in welke volgorde het behang moet worden geplakt.