• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang kinderkamer

De slaapkamer is voor elk kind een erg belangrijke ruimte. Ze spelen hier en brengen er de nacht door. Het is daarom van belang dat ieder kind zich fijn voelt in de kinderkamer. Een warme, kalme en ontspannen sfeer. En dat doe je door middel van fotobehang kinderkamer. Het leuke aan dit behang is dat alles mogelijk is. Voelt het kind zich prettig bij een complete jungle? Wil je meer rust in de slaapkamer door middel van een wolkenlucht of sterrenhemel?

Sorteer op

Producten 1-100 van 144

per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 144

per pagina

Of kies een van de onderstaande thema's

Of wordt de jongen of het meisje helemaal blij van zijn of haar favoriete hobby of dier op de muur? Bij Fotobehang.nl kan het allemaal.

Zelf je design uitkiezen!

Fotobehang kinderkamer is zo populair omdat je zelf de baas bent. Je bepaalt volledig zelf wat er op die ene kale wand in de slaapkamer komt. Of je nu gaat voor fotobehang kinderkamer stoer of voor een mooi landschap. De opties zijn eindeloos! Weet je nog niet helemaal zeker wat je op de muur van de slaapkamer wilt? Dan kun je de afbeeldingen in onze beeldbank bekijken. Hier vind je ontelbaar veel mooie foto’s die bruikbaar zijn voor fotobehang. Wat dacht je van een indrukwekkend Fries paard in je eigen kamer? Of een verzameling van allerlei exotische dieren op de wand? Fotobehang kinderkamer auto en dieren zijn heel erg in trek. En dat is niet zo gek natuurlijk. Met dit behang tover jij je kamer om tot een stoere en coole kinderkamer.

Van slaapkamer tot eyecatcher

Met fotobehang maak jij van je slaapkamer een echte blikvanger. Omdat de foto zo realistisch wordt afgebeeld, lijkt het net echt. De kleuren spatten van de muur en je kunt alle details haarscherp zien. Heb jij een saaie witte muur behangen met een prachtige plaat? Dan zal iedereen die op jouw kamer komt jaloers op je zijn. Met fotobehang kinderkamer krijg je namelijk een unieke slaapkamer.

Hoe bestel ik fotobehang kinderkamer?

Of je nu kiest voor fotobehang kinderkamer stoer, fotobehang bloemen, verschillende soorten fotobehang van dieren of fotobehang kinderkamer auto, het bestellen is heel gemakkelijk. Dat komt omdat je dat snel en eenvoudig online kunt regelen. In twee stappen heb jij het fotobehang besteld. Als eerste kies je een leuke foto uit. Dit kan een eigen foto zijn of een afbeelding uit onze uitgebreide fotocollectie. Wil je een zelfgemaakte foto gebruiken? Dan is het belangrijk dat je even kijkt naar het aantal pixels van de foto. Het aantal pixels bepaalt hoe hoog de resolutie van de afbeelding is. Is de resolutie te laag? Dan kunnen wij deze helaas niet gebruiken. Dit komt omdat foto’s met een laag aantal pixels onscherp op het behang worden gedrukt. En dat willen wij en jij natuurlijk niet! Stap twee is het opmeten van de muur. Dit doe je door eerst de breedte en dan de lengte op te meten in centimeters. Heb je dit gedaan? Dan tel je bij de uitkomsten een paar extra centimeter op. Zo ontstaat er een marge en heb je zeker voldoende behang besteld.