• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang keuken

Wist je dat fotobehang ook heel goed past in de keuken? Achter het keukenblok, boven de eettafel of een hele wand in de eetkamer. Met fotobehang keuken tover jij deze ruimte in een handomdraai om tot een gezellig geheel. Bovendien zijn er ontzettend veel designs die heel goed passen in de keuken. Van een echt Hollands landschap tot aan een vrolijke bloemenprint en van exotische dieren tot aan rustig en kalm uitzicht over de Veluwe.

Sorteer op

37 producten

per pagina
Sorteer op

37 producten

per pagina

Om inspiratie op te doen kun je bladeren door onze beeldbank. Hier vind je foto’s in alle soorten en maten die je kunt gebruiken voor het behang in de keuken. Twijfel je nog? Dan vertellen we je graag dat het aanbrengen van fotobehang ontzettend makkelijk is. De foto wordt op extra sterk vliesbehang gedrukt, waardoor deze niet scheurt tijdens het plakken. Je smeert de lijm op de muur, plakt de juiste strook behang erop en klaar!

Van kale muur naar gezellige keuken

Of je nu een groen buitenleven in je keuken wilt, een echt paradijs in de eetkamer of een bloemenprint bij het eetgedeelte: met fotobehang voor keuken is het allemaal mogelijk. Dit komt omdat je keuze hebt uit oneindig veel designs. Van de groenste bossen tot aan herfstkleuren en van prachtige gebergtes tot aan de wildste dieren. In onze uitgebreide fotocollectie zie je een verscheidenheid aan afbeeldingen die heel goed bruikbaar zijn voor fotobehang in de keuken. Blader gerust door de collectie om inspiratie op te doen. Zie jij jezelf al zitten in een warme, gezellige keuken? Met uitzicht over een prachtig landschap, lenteachtig tafereel of een ander fantastisch schouwspel.

Geen uitzicht? Fotobehang is dé oplossing

Met fotobehang keuken kun jij gemakkelijk een bepaalde sfeer creëren. Hou je van de natuur? Maar heb je niet de gelegenheid om elke dag naar het bos, strand of de duinen te gaan? Dan zou fotobehang een oplossing voor je kunnen zijn. Maar er is nog veel meer! Niet alleen natuurlijke printen kunnen de uitstraling van de keuken veranderen, ook andere designs fleuren de ruimte enorm op. Denk bijvoorbeeld aan een vrolijke patronen, fotobehang keuken zwart wit, een indrukwekkende skyline of een abstract of modern kunstwerk. Bovendien maakt Fotobehang.nl het mogelijk om een eigen foto te gebruiken.

Het kiezen van een foto

Wil jij graag fotobehang boven het keukenblok, bij het eetgedeelte of in de eetkamer? Dan heb je twee opties. Je kunt een zelfgemaakte foto gebruiken of een afbeelding kiezen uit onze beeldbank. Heb je zelf een prachtige foto gemaakt? En wil je deze graag gebruiken voor het behang? Het is belangrijk dat deze afbeelding voldoende pixels bevat. Hoe meer pixels, hoe beter. De resolutie van de foto bepaalt namelijk hoe scherp deze wordt afgebeeld. Voor het afdrukken van een eigen foto voor fotobehang keuken moet de foto een hoge resolutie hebben. Heb je zelf geen geschikte foto? Of kun je wel wat inspiratie gebruiken? Neem dan eens een kijkje tussen onze met zorg geselecteerde foto’s. Hier vind je de meest kleurrijke foto’s tot aan afbeeldingen voor fotobehang keuken zwart wit.