• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang lente

Elke dag een lenteachtige sfeer in je huis. Wie wil dat nu niet? Met lente behang haal jij binnen een paar stappen het voorjaar in huis. De lente staat in het teken van een nieuw begin, kleurrijke bloesems en jonge dieren. Daarom is lente behang ook zo gewild. Met dit magische behang geef jij je woonkamer, slaapkamer, keuken of zelfs kantoorpand een vrolijke, gezellig en kleurrijke sfeer.

Sorteer op

37 producten

per pagina
Sorteer op

37 producten

per pagina

Of je nu kiest voor de meest fantastische bomen in bloei, een veld vol met paardebloemen of een kudde lammetjes: met lente behang jaag jij de koude winter uit je huis en laat je elke muur stralen.

Een kleurrijk geheel

Ons lente behang is er in allerlei soorten en maten. Bovendien kun je ervoor kiezen om een eigen foto te gebruiken voor het fotobehang. Hierdoor is er werkelijk voor elke woonwens een oplossing te vinden. Heb je bijvoorbeeld een stel knalgele kuikens, lieve lammetjes of huppelende veulens gefotografeerd? Dan is dit plaatje heel goed te gebruiken voor fotobehang lente. Let wel goed op de resolutie van de foto. Heb je zelf geen geschikte foto? Niet getreurd! Wij hebben een uitgebreide collectie aan afbeeldingen voor je klaar staan – waar ongetwijfeld een geschikte foto tussen zit voor jouw lente behang.