• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang paardenbloemen

Wie kent ze niet: die schitterende gele bloemen midden in de groene weilanden. De paardebloem is een bloem die zowel bij jong als oud bekend is. Wist je dat deze bloem in de lente hele weilanden geel kan kleuren? En dat deze bloemen een geneeskrachtig werking hebben volgens de kruidengeneeskunde? Paardebloemen zijn ontzettend mooi en kunnen je huis direct een vrolijke sfeer geven.

Sorteer op

4 producten

per pagina
Sorteer op

4 producten

per pagina

Daarom is paardebloem fotobehang zo’n leuk idee. Door een muur in je woning te bedekken met deze vrolijke gele bloemen, haal je de lente alvast in huis.

Eenvoudig online bestellen

Wil jij je huis opfleuren met paardebloem fotobehang? Dat is ontzettend leuk én makkelijk! Het enige wat je hoeft te doen is een mooie afbeelding kiezen, de muur correct opmeten en het behang op de muur aanbrengen. Het kiezen van een foto kan soms lastig zijn. Er zijn zoveel mooie foto’s van bloemen en planten. Neem daarom eens een kijkje in onze complete beeldbank. Hier vind je foto’s van paardebloemen van hoge kwaliteit. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kun je de muur gaan opmeten. Vervolgens geef je de afmetingen door en onze specialisten gaan voor jouw aan het werk.

Fotobehang met paardebloemen op maat

Al het fotobehang dat wij leveren is speciaal op maat gemaakt behang. En dat is ook niet zo gek, want iedereen wil behang dat perfect op de muur aansluit. Jouw afbeelding wordt op 200 grams vliesbehang gedrukt en is daarom heel eenvoudig aan te brengen. Door het vliesbehang is het fotobehang namelijk super sterk en scheurt het niet. Fotobehang plakken is daarom een klusje dat iedereen kan. Bovendien geven wij je duidelijke instructies in welke volgorde de rollen behang op de muur aangebracht moet worden. Krijg jij ook zo’n zin om je huis op te vrolijken met paardebloem fotobehang?