• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang bloesem

Iedereen wordt vrolijk van kleurrijke bloesems. Lichtroze bloesems in de lente, bloeiende fruitbomen en de eerste bloeiende bloemen in het bos; met fotobehang bloesem kan het allemaal. Ga je voor gele bloesems in de woonkamer? Of toch voor een romantische sfeer met lichtroze bloesems in de slaapkamer? Voor elke ruimte in je huis is passende decoratie te vinden.

Sorteer op

26 producten

per pagina
Sorteer op

26 producten

per pagina

Kun je jouw favoriete foto niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen jou bij het vinden van de afbeelding die je zoekt.

Fotobehang Chinese bloesem

Bloesems zijn de bloeiende bloemen van bomen. Elk jaar weer een indrukwekkend gezicht. Kies jij voor fotobehang bloesem in je huis? Dan haal je deze natuurlijke schoonheid in huis. Er zijn veel opties, want bloesem is er in veel verschillende kleuren en tinten. Op deze manier kun je makkelijk voor een bepaalde sfeer kiezen. Fotobehang Chinese bloesem is tegenwoordig erg populair. En dat is niet voor niets. Dit prachtige behang met fijne lijntjes zorgt voor een stijlvolle sfeer in elke gewenste ruimte. Met een paar simpele stappen maak jij van je saaie muur een echte eyecatcher.

Verschillende soorten behang

Naast de Chinese bloesem mag fotobehang Japanse bloesem ook zeker niet ontbreken. Met dit behang waan je je in het verre Oosten en zorg je direct voor een kalme sfeer in je huis, showroom of kantoor. Met fotobehang zijn er ontzettend veel opties. Zoveel soorten bloesem er zijn, zoveel soorten fotobehang je kunt kiezen. Bij Fotobehang.nl zijn de mogelijkheden daarom onbeperkt. De afbeelding wordt gedrukt op 200 grams vliesbehang. Dit behang is extra sterk en zal daarom niet scheuren tijdens het aanbrengen.

Waar moet ik aan denken?

Wil jij een ruimte in je huis opfleuren met fotobehang bloesem? Dat kan in twee eenvoudige stappen. Als eerste kies je een foto. Dit kan een eigen foto zijn of een afbeelding uit onze collectie. Zorg ervoor dat de foto genoeg pixels heeft, zodat deze scherp wordt afgedrukt. Daarna meet je de muur op. Je pak de meetlint en meet de breedte en de hoogte van de muur. Denk eraan dat je een paar extra centimeters meetelt. Hierdoor creëer je een marge en bestel je voldoende behang. Het behang wordt voor jouw op maat gemaakt en in rollen bij je thuis bezorgd. Hierbij wordt een duidelijke instructie geleverd, zodat jij weet in welke volgorde het fotobehang op de muur aangebracht moet worden. Behangen was nog nooit zo makkelijk!