• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang kantoor

Veel kantoren hebben saaie witte muren en veel kale wanden. Hoe leuk zou het zijn als je het kantoor binnen een paar simpele stappen een totaal andere sfeer kan geven? Fotobehang kantoor maakt dit voor jou mogelijk. Dit behang is er werkelijk in elk soort design: van een wit strand tot aan de meest spectaculaire wolkenluchten en van uitgestrekte groene landschappen tot aan een indrukwekkende waterval. Kan jouw kantoor wel wat kleur gebruiken?

Sorteer op

5 producten

per pagina
Sorteer op

5 producten

per pagina

Neem dan eens een kijkje in onze fotocollectie. Hier doe je inspiratie op voor het behang voor elke soort bedrijfsruimte. Of ga je toch liever voor een stijlvolle zwart wit afbeelding? Dat is uiteraard ook mogelijk. Een prachtig gebouw in grijstinten, wereldkaarten, zwart wit steden en nog veel meer; bij Fotobehang.nl vind je de afbeelding van jouw wensen.

Fotobehang voor kantoor bestellen

Fotobehang bestellen is heel makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een foto uitkiezen en de muur correct opmeten. Een afbeelding kiezen is soms lastig; er is zoveel keuze! Ga je voor een strand, palmbomen, een bos of toch voor exotische dieren? Weet je al precies welke afbeelding je wilt gebruiken voor het fotobehang kantoor? Dan kun je overgaan naar stap twee. Dit is het opmeten van de muur. Je pakt een meetlint en meet zowel de lengte als de breedte van de muur op in centimeters. Heb je dit gedaan? Dan tel je hier een aantal extra centimeter bij op. Dit is belangrijk omdat er zo een marge ontstaat. Dankzij deze marge weet je zeker dat je voldoende fotobehang voor kantoor bestelt en kom je achteraf niet in de problemen door te weinig behang.

Geschikt voor alle ruimtes

Het leuke van fotobehang kantoor is dat het passend is in elk soort ruimte. Een directiekamer, een vergaderruimte of een ontvangsthal krijgt direct een warme en gezellige uitstraling dankzij dit behang. Maar ook een magazijn, een showroom of een verkoopafdeling kun je met fotobehang voor kantoor omtoveren tot een echte eyecatcher. Niet alleen leuk voor het personeel, maar iedereen die de bedrijfsruimte binnenkomt zal geboeid worden door het fotobehang. Met fotobehang kun je elk gewenst design op een kale wand afbeelden. Van steden, gebouwen en bruggen tot aan bloemen, bloesems en bomen en van abstracte kunst, oude meesters en moderne kunst tot aan voetbal, hockey en fitness. Wat voort bedrijf je ook hebt, Fotobehang.nl zorgt ervoor dat je het juiste fotobehang kantoor geleverd krijgt.