• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang fitness

Ben jij een echte gymfanaat? Of heb je een eigen sportschool? En ben je op zoek naar mooie muurdecoratie? Dan is fotobehang fitness precies wat jij zoekt. Met dit behang kun je je woonkamer, slaapkamer, sportschool of andere ruimte omtoveren tot een waar sportpaleis. Kies voor een zwart wit afbeelding van gewichten of een foto waarbij de kleuren van de muur afspatten.

Sorteer op

9 producten

per pagina
Sorteer op

9 producten

per pagina

Om inspiratie op te doen kun je een kijkje nemen in onze uitgebreide fotocollectie. Heb je nog vragen? Of staat jouw favoriete afbeelding er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Behang fitness bestellen

Om het jou makkelijk te maken, kun je het fotobehang fitness online bestellen. Je kiest een mooie afbeelding uit. Dit kan een eigen foto zijn of een foto uit onze beeldbank. Vervolgens meet je de muur op en wij doen de rest. Jouw gekozen afbeelding wordt op extra sterk vliesbehang geprint. Het grote voordeel hiervan is dat het niet zal scheuren tijdens het plakken. Met fotobehang is het belangrijk dat de rollen behang in de juiste volgorde aangebracht worden. Daarom leveren wij altijd een duidelijke instructie mee. Hierop staat aangegeven hoe het fitness behang op de wand geplakt moet worden.