• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang wereldkaart

Wereldkaarten zijn er in veel verschillende varianten. Zo heb je onder andere kaarten in een vintage look, wereldkaarten met gedetailleerde steden en plaatsnamen, kaarten met de oceanen en wereldkaarten in geometrische lijnen. Met fotobehang wereldkaart kun je dus alle kanten op. Houd je van reizen en wil je je woning een wereldse uitstraling geven? Wil je het oude behang in de kinderkamer vervangen door fotobehang gedetailleerde wereldkaart?

Filteren
Sorteer op

1 item

per pagina
Wereldkaart met namen
Sorteer op

1 item

per pagina

Of wil je het kantoor wat meer sfeer geven door een witte muur om te toveren tot een mooi geheel? Wat je reden ook is, Fotobehang.nl helpt je graag verder. In onze assortiment fotobehang wereldkaart vind je vast en zeker een kaart die past bij jouw huis of kantoor!

Voor elke ruimte een kaart

Fotobehang wereldkaart is geschikt voor elk soort ruimte. Dat komt omdat dit behang in zoveel designs te verkrijgen is. Van zwart wit kaarten tot aan het meest kleurrijke behang en van fotobehang gedetailleerde wereldkaart tot aan een wereldkaart met dieren. Deze diversiteit maakt dit behang razend populair bij zowel jong als oud. Een kinderkamer fleurt er enorm van op én de kinderen leren tegelijkertijd hoe de wereld eruit ziet. De woonkamer krijgt een compleet andere sfeer dankzij dit behang. En een bedrijfspand verandert in een mooi geheel.

Fotobehang wereldkaart op maat

Al het behang dat je bij Fotobehang.nl bestelt wordt speciaal op maat gemaakt. Je meet van te voren de muur op en het fotobehang wereldkaart op maat wordt bij jou thuis afgeleverd. Het opmeten van de muur moet wel precies gebeuren. Dit doe je door zowel de lengte als de breedte nauwkeurig in centimeters op te meten. Vervolgens tel je bij de uitkomsten een paar extra centimeter op. Hierdoor ontstaat er een marge. Deze marge geeft jou de zekerheid dat je voldoende behang ter beschikking hebt. Het kan namelijk voorkomen dat de muur iets scheef loopt of dat je onverhoopt een extra strook behang nodig hebt.

Jouw behang online bestellen

Jouw fotobehang wereldkaart op maat is eenvoudig online te bestellen. Je geeft de gekozen foto en de maten van de muur door, en wij regelen de rest. Voor het behang kun je een eigen foto gebruiken of een foto kiezen uit onze uitgebreide beeldbank. Hier vind je de meest prachtige afbeeldingen voor fotobehang wereldkaart. Maar er is nog veel meer moois te zien! Je vindt hier ook bijzondere natuurfoto’s, foto’s van dieren, stranden, landschappen, bloemen en nog veel meer.