• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang kaarten

Een van de meest populaire designs voor op de muur is de wereldkaart. Wil jij ook zo’n prachtig exemplaar voor in je woonkamer, slaapkamer, kantoor of bedrijfsruimte? Dan is fotobehang wereldkaart echt iets voor jou. Of je nu houdt van een vintage look door middel van een oude wereldkaart of een zeer gedetailleerde en kleurrijke kaart van alle landen. Bovendien is dit fotobehang ontzettend leuk in elke soort ruimte.

Sorteer op

6 producten

per pagina
Sorteer op

6 producten

per pagina

Kinderen leren door middel van een wereldkaart alle landen van de wereld, gasten hebben wat te kijken in de ontvangstruimte van je bedrijf en jij zelf geeft elk soort ruimte in je huis een nieuwe en wereldse uitstraling.

Alle soorten en maten

Fotobehang wereldkaart is er in allerlei kleuren, vormen en afbeeldingen. Zo heb je bijvoorbeeld behang oude wereldkaart waarbij de landen in mooie, oude tinten zijn weergegeven. Met dit fotobehang vintage wereldkaart creëer jij een totaal andere sfeer in je huis. Dit behang staat erg mooi in zowel een industriële inrichting als een interieur met zachte aardetinten. Maar er zijn ook wereldkaarten waarop alle landen inclusief steden en plaatsnamen tot in de kleinste details zijn afgebeeld. Dit behang is erg leuk als je naast een wereldse uitstraling ook graag iets wilt leren. Kun je even niet op een naam van een land komen? Dan kijk je gewoon even op je fotobehang wereldkaart.

Een eigen foto kiezen

Met fotobehang kun jij elk soort behang kiezen waar jij blij van wordt. In onze fotocollectie vind je de meeste mooie afbeeldingen die te gebruiken zijn voor het fotobehang wereldkaart. Er zijn foto’s van vintage wereldkaarten, kaarten waarop ook dieren te zien zijn en nog veel meer. Of je nu gaat voor fotobehang vintage wereldkaart, behang oude wereldkaart of wereldkaarten in allerlei kleuren en details: Fotobehang.nl maakt het voor jou mogelijk. En dat is nog niet alles! Bij ons kun je namelijk ook een eigen foto gebruiken. Heb je een mooie afbeelding op je laptop staan die jij graag als behang wilt gebruiken? Dan kan dat! De enige vereiste is dat de foto een hoge resolutie moet hebben.

Van wereldkaart tot aan zon, zee, strand

Met fotobehang wereldkaart is er heel veel mogelijk. Maar weet je nog niet zeker of dit behang bij jou past? Aarzel dan niet om verder te kijken. Fotobehang is er in ontelbaar veel designs. Ga je toch liever voor een strand of bos? Een uitgestrekt landschap of gebergte? Of wil je de meest exotische dieren op de muur? Bekijk gerust alle mogelijkheden om inspiratie op te doen.