• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang zee

Hoge en lage golven. De schreeuwende meeuwen. En het zachte zand onder je voeten. De zee is een plek waar veel mensen tot rust komen. Je kunt uren in de verte turen en met je voeten in het water lopen. Stel je eens voor dat je na een dag werken thuis komt in een oase van rust. Met fotobehang zee is dit mogelijk. 

Sorteer op

50 producten

per pagina
Sorteer op

50 producten

per pagina

De echte zee kun je natuurlijk niet naar huis halen, maar je kunt wel een realistische afbeelding van dit prachtige natuurverschijnsel in je woning aanbrengen. Denk maar eens aan een hagelwit strand met blauwe zee in je woonkamer, een tropisch zwemparadijs in je slaapkamer of een vergezicht van de oceaan in je werkkamer.

Van kale wand naar eyecatcher

Met fotobehang zee kun je elke ruimte in je huis omtoveren tot een sfeervol geheel. Bovendien zijn de opties bij Fotobehang.nl onbeperkt. Je kunt namelijk een eigen foto gebruiken of een afbeelding kiezen uit onze meest uitgebreide fotocollectie. Ga je voor fotobehang zee strand of fotobehang zee en duinen? Of wil je toch liever wat meer tropische sferen in huis halen en kies je voor strand met palmbomen? Wat je wensen ook zijn, met fotobehang is het mogelijk. Het enige waar je op moet letten is de resolutie van de foto. De resolutie geeft het aantal pixels weer. En het aantal pixels bepaalt hoe scherp de afbeelding wordt afgedrukt. Heeft je zelfgemaakt foto onvoldoende pixels? Dan is deze helaas niet te gebruiken.

Zee, strand en duinen

De zee heeft een bijzonder effect op mensen. Zodra je het strand oploopt, voel je de kracht van de natuur. Je hoort de golven, voelt het koele water en ziet het zand door je tenen glijden. Omdat niet iedereen de mogelijkheid heeft om elke dag naar de zee te gaan, is fotobehang zee een goede oplossing. Maar er is nog veel meer! Ben je helemaal fan van fotobehang? Bekijk dan ook eens alle andere opties. Tover je huis bijvoorbeeld om in een echt Hollands landschap, haal de grootsheid van watervallen in huis of trakteer je kinderen op leeuwen en tijgers op de muur in de kinderkamer.

Eenvoudig online bestellen

Fotobehang zee bestellen is heel eenvoudig. Je kiest een geschikte foto uit, je meet de muren van de wand nauwkeurig op en bestellen maar. Wij drukken jouw gekozen afbeelding op extra sterk vliesbehang en het fotobehang wordt in rollen bij je thuis bezorgd.