• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang luipaard

De luipaard: een van de snelste dieren op aarde. Dit dier kom je in Nederland alleen tegen in de dierentuin. Wil je dit dier toch dichter bij je hebben? Dan is fotobehang met luipaard een heel goed idee voor jou. Op het behang wordt een foto van een luipaard tot in de kleinste details afgebeeld. Hierdoor lijkt het dier net echt! Wil jij bijvoorbeeld je huis omtoveren in een Afrikaanse sfeer of zomers tafereel?

Sorteer op

11 producten

per pagina
Sorteer op

11 producten

per pagina

Geef jij de kinderkamer een stoere uitstraling? Of ben je op zoek naar mooie decoratie voor achter de bank? Wat je wensen ook zijn, bij Fotobehang.nl heb je eindeloze mogelijkheden.

Indrukwekkende dieren op jouw muur

Wat voor dier je ook op je muur wilt hebben, alles is mogelijk. Wil je een close-up van een luipaard in zwart wit? Of wil je een complete jungle? Het fotobehang kun je bestellen in elke afbeelding die jij wilt. Je kunt een zelfgemaakte foto gebruiken of een foto kiezen uit onze ruime collectie. Let er wel op dat de foto genoeg pixels heeft; anders is de afbeelding onscherp en daarom niet bruikbaar. De foto’s uit onze beeldbank hebben gegarandeerd een hoge resolutie. Dat is het voordeel als je kiest voor een bestaande foto.

Hoe bestel ik luipaard fotobehang?

Luipaard fotobehang bestel je eenvoudig en snel via Fotobehang.nl. Je kiest een mooie foto uit, meet de muur op en bestellen maar. Let er bij het opmeten van de muur wel op dat je genoeg marge neemt. Je meet de lengte en de breedte en telt hier vervolgens een paar centimeters bij op. Hierdoor bestel je ruim voldoende behang en kom je er tijdens het aanbrengen niet achter dat er te weinig is. Het fotobehang wordt bij je thuis afgeleverd in rollen. Hierbij krijg je duidelijke instructies hoe het behang op de muur aangebracht moet worden.