• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang giraffe

De giraffe: een van de meest spectaculaire dieren die je tegenkomt tijdens een safari. Met hun natuurlijke habitat op het Afrikaanse continent, kom je deze dieren natuurlijk niet dagelijks tegen. Wil jij toch elke dag genieten van dit prachtige beest met zijn lange nek? Dan is fotobehang giraffe een heel leuk idee voor jou.

Sorteer op

15 producten

per pagina
Sorteer op

15 producten

per pagina

Door middel van fotobehang wordt deze natuurlijke schoonheid heel realistisch afgebeeld in jouw woning of bedrijfsruimte. Je kunt kiezen voor een kleurrijke foto waarmee de kleuren van je muur afspatten of je kiest voor een rustige zwart wit afbeelding.

Wild life op jouw muren

Ben je zelf al eens op safari geweest? Of zijn de giraffes jouw favoriete dieren in de dierentuin? Door middel van zeer gedetailleerd fotobehang kun je jezelf elke dag omringen met deze dieren. Je kunt bijvoorbeeld een complete giraffenfamilie aanbrengen in je woonkamer, een klein girafje in de kinderkamer of een stel giraffen in zwart wit in je keuken. Wat je wensen ook zijn, bij Fotobehang.nl is alles mogelijk.

Een foto uitkiezen is niet zo simpel

Wil jij graag fotobehang giraffe op jouw muren? Dan is het belangrijk om een geschikte foto uit te kiezen. Heb je tijdens een safari prachtige giraffes gefotografeerd? Je kunt er dan voor kiezen om een van je eigen foto’s te gebruiken voor het behang. Zorg er wel voor dat de foto een hoge resolutie heeft. Het aantal pixels bepaalt namelijk hoe scherp de afbeelding op het behang komt. De algemene regel geldt: hoe meer pixels, hoe scherper de afbeelding. Heb je zelf geen bruikbare foto? Neem dan eens een kijkje in onze uitgebreide collectie. Het voordeel hiervan is dat al deze foto’s gegarandeerd voldoende pixels bevatten.

Eenvoudig online bestellen

Fotobehang bestel je eenvoudig en snel online. In twee stappen bestel jij je favoriete behang: je kiest een foto en je meet de muur op die jij wilt behangen. Bij het opmeten van de muur is het belangrijk dat je een paar centimeter extra berekend. Hierdoor heb je een marge waardoor je zeker weet dat je voldoende behang in huis haalt. Je meet de lengte en de breedte van de muur op in centimeters, geeft de juiste afmetingen aan ons door en je behang wordt bij je thuis afgeleverd. Heb je nog vragen over het nauwkeurig opmeten van de muur? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.