• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang Schotse Hooglander

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen: afbeeldingen van uitvergrote schotse hooglanders op de muur. Wil jij je huis ook opfleuren met zo’n prachtige koe? Dan ben je bij Fotobehang.nl aan het juiste adres. Fotobehang is een ontzettend leuk idee voor elke ruimte in je huis of kantoor: van de slaapkamer tot de woonkamer en van de wc tot aan de garage.

Sorteer op

24 producten

per pagina
Sorteer op

24 producten

per pagina

Jouw uitgekozen foto wordt op extra sterk vliesbehang gedrukt, waardoor deze eenvoudig aan te brengen is. Omdat het behang zo sterk is, hoef je je geen zorgen te maken dat het zal scheuren. Jouw muur opvrolijken met fotobehang schotse hooglander was daarom nog nooit zo makkelijk!

Het kiezen van een foto

Met fotobehang schotse hooglander kun jij je huis in een paar simpele stappen enorm opvrolijken. Het enige wat je hoeft te doen is een geschikte foto uitkiezen en de muur correct op te meten. Je kunt een eigen foto gebruiken of een foto kiezen uit onze complete beeldbank. Denk er bij het uitkiezen van een foto aan dat deze voldoende pixels heeft. Hierdoor voorkom je dat de foto onscherp wordt afgedrukt. Het opmeten van de muur moet ook nauwkeurig worden gedaan. Je meet de lengte en de breedte van de muur op in centimeters. Hier tel je een paar centimeter extra bij op. Door deze extra centimeters weet je zeker dat je voldoende behang hebt.

Fotobehang schotse hooglander zwart wit

Behang met een afgedrukte foto is er tegenwoordig in alle soorten en maten. Zo heb je de meest kleurrijke foto’s afgedrukt op behang en mooie zwart wit afbeeldingen. Bovendien is fotobehang geschikt voor elke ruimte in huis. Het is dus maar net wat jouw smaak is. Wil jij een schotse hooglander grazend in het groene gras? Of ga je toch voor een kudde schotse hooglanders in zwart wit afgebeeld? Zoveel mensen, zoveel wensen: daarom zijn de mogelijkheden bij Fotobehang.nl eindeloos. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je het fotobehang eenvoudig online bestellen en wordt deze bij jou thuis bezorgd.   

Contact met de klantenservice?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het bestelproces? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten staan voor jou klaar om je te helpen bij het kiezen van een geschikte foto, het correct opmeten van de muur of bij andere vragen. De klantenservice kun je elke dag van 9.00 uur tot 18.00 uur via [email protected] bereiken.