• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang Hert

Herten zijn prachtige dieren die in Nederland in het wild leven. Je kunt ze spotten tijdens een wandeling in het bos of bekijken op de prachtige Veluwe. Ben jij fan van herten? Vind jij die grote geweien ook zo indrukwekkend? Dan is fotobehang hert een goed idee. Of je nu kiest voor een kleine Bambi in de kinderkamer of een kudde herten voor achter de bank, bij Fotobehang.nl ben je altijd aan het juiste adres.

Sorteer op

12 producten

per pagina
Sorteer op

12 producten

per pagina

Wij leveren namelijk fotobehang van hoge kwaliteit: extra sterk en scheurt niet. Het aanbrengen van fotobehang is daarom heel eenvoudig.

Een geschikte foto kiezen

Bij Fotobehang.nl zijn de opties onbeperkt. Je kunt ervoor kiezen om een zelfgemaakt foto te gebruiken of je maakt een keuze uit een van onze foto’s uit de collectie. Van fotobehang bos met hert tot aan een realistische close-up: wat je wensen ook zijn, het is allemaal mogelijk. Wil je een eigen foto gebruiken? Let er dan op dat de resolutie van de foto hoog genoeg is. Een foto met een te laag aantal pixels wordt niet scherp afgedrukt en is daarom niet bruikbaar. Kies je een foto uit onze beeldbank? Dan weet je zeker dat de foto van voldoende kwaliteit is. Alle foto’s uit onze eigen collectie hebben gegarandeerd een hoge resolutie.

Online fotobehang hert bestellen

Behang bestellen doe je in twee simpele stappen. Als eerste kies je een mooie foto. Heb je dit gedaan? Dan kun je de muur gaan opmeten. Je meet de lengte en de breedte van de muur op in centimeters. Vervolgens tel je hier een paar extra centimeters bij op. Hierdoor heb je een marge mocht de muur iets scheef lopen en weet je zeker dat je genoeg behang hebt. Heb je de muur opgemeten? Dan kun je de afmetingen aan ons doorgeven. Wij zorgen ervoor dat jouw uitgekozen foto wordt afgedrukt op het op maat gemaakt behang. Jouw fotobehang hert wordt bij je thuisbezorgd in rollen en jij kunt beginnen met het aanbrengen van het behang.

Heb je vragen?

Onze klantenservice staat elke dag van 9.00 uur tot 17.00 uur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.