• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Vlinder Fotobehang

Vlinders hebben de meest mooie en bijzondere kleuren. Daarom is fotobehang vlinder een heel leuk idee voor in je huis of kantoor. Met fotobehang haal je de natuur in huis en spatten de kleuren van de muur af. De afbeelding wordt namelijk tot in de kleinste details getoond. De mogelijkheden zijn eindeloos omdat elke foto met een hoge resolutie kan worden gebruikt. Wil je bijvoorbeeld een babykamer opleuken met vlinders aan de muur?

Sorteer op

11 producten

per pagina
Sorteer op

11 producten

per pagina

Of kies je voor uitvergrote vlinders boven de bank in de woonkamer? Bekijk snel alle opties!

De juiste foto kiezen

Het kan lastig worden om een juiste keuze te maken; de mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe kies je nu een foto uit al die mooie plaatjes van vlinders? Om fotobehang vlinder te bestellen moet de foto over voldoende pixels beschikken. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de foto haarscherp op het behang gedrukt wordt. Dat is de enige eis. Voor de rest is de keuze geheel aan jou. Je kunt een zelfgemaakte foto gebruiken of een afbeelding kiezen uit onze eindeloze beeldbank. Kies je een foto uit onze collectie? Het voordeel hiervan is dat al deze foto’s een hoge resolutie hebben en dus zeer geschikt zijn voor fotobehang.

Hoe bestel ik fotobehang?

Het bestellen van behang op Fotobehang.nl is heel eenvoudig. Je doorloopt twee stappen. Ten eerste kies je de foto die jij wilt gebruiken voor je fotobehang vlinder. Vervolgens meet je de lengte en de breedte van de muur op. Tel hier een aantal centimeters bij op zodat je een marge hebt. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het behang voor jou op maat wordt gemaakt. We bezorgen het bij je thuis en jij kunt beginnen met het aanbrengen van het behang. Door het sterke vliesbehang is het plakken heel eenvoudig en hoef je je geen zorgen te maken dat het behang scheurt.