• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang meisje

Ben je bezig met het klaarmaken van de babykamer? Dan ben je bij Fotobehang.nl precies op de goede plek. Wij hebben namelijk speciaal fotobehang meisje, dat de slaapkamer voor het net geboren kindje tot een warm en gezellig geheel maakt. Met dit behang creëer je namelijk in een paar simpele stappen een totaal andere sfeer, zonder dat het veel werk is. Bovendien zijn er ontelbaar veel designs waaruit jij een keuze kunt maken.

Sorteer op

27 producten

per pagina
Sorteer op

27 producten

per pagina

Of kies een van de onderstaande thema's

Denk bijvoorbeeld aan een lieflijke wolkenlucht, een prachtige sterrenhemel of een vrolijk patroon waar bijtjes, vlinders, bloemen en andere diertjes in voorkomen.

Speciaal behang voor een meisje

Met fotobehang meisje kun jij de sfeer van je dromen in de babykamer realiseren. Weet je al precies hoe de kinderkamer eruit moet komen te zien? Dan kun je gericht een passende afbeelding zoeken in onze uitgebreide beeldbank. Alle foto’s die je in onze fotocollectie tegenkomt zijn van hoge kwaliteit. En daardoor goed bruikbaar voor het fotobehang. Bij Fotobehang.nl kun je er ook voor kiezen om een eigen foto te gebruiken. Je kunt alle foto’s gebruiken die je wilt. De enige vereiste is dat het aantal pixels van de afbeelding hoog genoeg is. Het aantal pixels bepaalt hoe scherp de foto wordt afgedrukt.

Een warme en gezellige babykamer

Fotobehang zorgt ervoor dat je in een handomdraai een knusse babykamer krijgt. Of je nu gaat voor een landschap, een bos, behang met dieren of iets totaal anders: fotobehang meiden is altijd een goede keuze. Het aanbrengen is namelijk heel eenvoudig. Je smeert de lijm direct op de muur en plakt de stroken behang in de juiste volgorde op de muur. Je hoeft niet bang te zijn dat het behang scheurt, want wij leveren alleen extra sterk vliesbehang. Door deze extra sterkte zal het behang tijdens het aanbrengen niet scheuren.