• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang 3D dieren

Een olifant die de woonkamer binnenwandelt, slingerende apen in je slaapkamer of kleurrijke exotische dieren die je aankijken in de keuken: met 3D fotobehang dieren kan het allemaal! 3D behang zorgt namelijk voor optisch bedrog en creëert een speels en bijzonder effect in elk soort ruimte.

Sorteer op

4 producten

per pagina
Sorteer op

4 producten

per pagina
Of kies een van de onderstaande thema's

Vind je het ook zo gezellig om de hele dag dieren om je heen te hebben? Dan is 3D fotobehang dieren zeker iets voor jou. Met dit behang kun jij je lievelingsdier afbeelden in je huis of kantoor. En ze lijken net echt!

Behang voor elke ruimte

Fotobehang is geschikt voor alle kamers van het huis. Je bepaalt namelijk zelf wel design je op welke muur aanbrengt. 3D fotobehang dieren is bijvoorbeeld erg leuk in de kinderkamer of woonkamer. Maar het is ook heel goed denkbaar in de hal of babykamer. Met fotobehang kun je een sfeer creëren die past bij jouw interieur. Wil je graag weten wat er allemaal mogelijk is met dit behang? Blader dan eens door onze uitgebreide fotocollectie. Hier vind je de meest prachtige afbeeldingen die stuk voor stuk geschikt zijn voor fotobehang. Bovendien kun je bij Fotobehang.nl er ook voor kiezen om een eigen foto te gebruiken.