• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang zon

Het gouden uur. Het moment waarop de zon ondergaat wordt niet voor niets het magische uur genoemd. De korte periode waarin de zon net ondergaat geeft een van de mooiste lichtinvallen. Dit spectaculaire licht is zowel in een weids uitzicht als in het bos erg bijzonder. Door middel van fotobehang met ondergaande zon kun jij dit effect in je huis of kantoor creëren. 

Sorteer op

8 producten

per pagina
Sorteer op

8 producten

per pagina

Een uitgekozen afbeelding wordt haarscherp op het behang gedrukt waardoor de zon net echt lijkt. Fotobehang zon is er in vele varianten. Denk bijvoorbeeld aan fotobehang bos zon, behang met een ondergaande zon, fotobehang zon zee strand of behang met een zonsopkomst.

Zon, zee en strand

De zonsondergang bewonderen op het strand. Veel mensen vinden dit een van de mooiste momenten van de dag. Met fotobehang zon zee strand of fotobehang bos zon tover jij je kale witte muur om in een magisch uitzicht. Fotobehang zon kan gebruikt worden voor elke wand. Je kunt de hele muur behangen of kiezen om alleen een gedeelte te bedekken. Het leuke van fotobehang is dat jij de regie volledig in eigen handen hebt. Je kiest namelijk zelf een foto uit, meet de muur op, bestelt online het behang en je kunt beginnen met jouw huis of kantoor te restylen.