• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang schilderijen

Het schilderij: de meest bekende vorm van muurdecoratie. Een muur opfleuren met een leuk schilderijtje komt daarom in de meeste huizen voor. Maar waarom pak je het niet grootser aan? Met fotobehang schilderij kun je een hele muur omtoveren tot één schilderij. Op deze manier creëer je een spectaculaire eyecatcher in je woonkamer, slaapkamer, hobbykamer of andere ruimte.

Sorteer op

96 producten

per pagina
Sorteer op

96 producten

per pagina

Wil je het liever iets kleiner houden? Dat kan natuurlijk ook. Met fotobehang kun je er ook voor kiezen om een gedeelte van de muur te behangen. Fotobehang van schilderijen geeft je daarom de mogelijkheid om één schilderij op de muur te plakken.

Behang van schilderijen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Iedereen heeft zijn of haar eigen smaak. Het ene schilderij wordt geliefd terwijl het andere kunstwerk niet in de smaak valt. Fotobehang van schilderijen is er daarom in veel verschillende soorten en maten. Op deze manier kan iedereen z’n favoriete schilderij op de muur afbeelden. Van fotobehang klassiek schilderij tot aan moderne kunst en van abstracte lijnen en vormen tot aan oude meesters en stillevens. Fotobehang schilderij zorgt ervoor dat er voor iedere woning en kantoor een passend behang te vinden is.

Oude meesters, modern en klassiek

Fotobehang schilderij brengt veel opties. Bovendien kun je ervoor kiezen om een eigen foto te gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een favoriet klassiek kunstwerk? En heb je daar een mooie foto van? Dan kun je deze gebruiken voor fotobehang klassiek schilderij. Let er wel op dat de eigen afbeelding voldoende pixels heeft. Dit zorgt ervoor dat wij de foto haarscherp op het extra sterke vliesbehang kunnen printen. Wil je liever eerst wat inspiratie op doen? Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben met veel zorg een prachtige fotocollectie samengesteld. Al onze foto’s hebben een hoge resolutie en zijn daarom geschikt voor fotobehang schilderij. Zie je er wat moois tussen staan? Dan kun je direct het behang online bestellen.

Fotobehang van schilderijen bestellen

Het bestellen bij Fotobehang.nl is heel simpel. Je kiest een foto uit en meet de muur op. Makkelijk toch? Zodra jij dit aan ons hebt doorgegeven, kun je achterover gaan leunen. Wij zorgen er namelijk voor dat het fotobehang schilderij bij je thuis wordt afgeleverd in rollen. Hierbij leveren we een duidelijke instructie waarin staat hoe het behang op de muur aangebracht moet worden. Het is belangrijk dat het fotobehang in de juiste volgorde wordt geplakt. Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan helpen wij je natuurlijk graag verder.