• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang mist

Wandelen in het bos wanneer er een laag mist hangt, voor velen is dit een prachtig natuurfenomeen. Dankzij de mist kun je de stralen van de ochtendzon goed zien, waardoor het bos iets mysterieus krijgt. Met fotobehang bos mist kun je dit effect in zowel je woning als kantoor creëren. De afbeelding van het bos in de mist wordt namelijk zo realistisch weergegeven dat je pas merkt dat het behang is totdat je de muur aanraakt.

Sorteer op

7 producten

per pagina
Sorteer op

7 producten

per pagina

Maar ook andere afbeeldingen van mist kunnen je een betoverend gevoel geven. Wat dacht je van een gebergte in de mist? Of laaghangende mist boven het water? In een paar simpele stappen zorgt jij voor een totaal andere uitstraling in bijvoorbeeld je woonkamer, hobbykamer, gang, bedrijfskantine of kantoor.

Een groen bos in de mist

Fotobehang wordt steeds populairder. In woonprogramma’s en magazines zie je de ene kale wand veranderen in een complete jungle en de muren van de slaapkamer of woonkamer worden omgetoverd tot de meest prachtige vergezichtenFotobehang mist mag zeker niet in dit rijtje ontbreken. Een groen bos in de mist heeft een rustgevend effect op elk soort ruimte en geeft je direct het gevoel dat je de natuur naar binnen hebt gehaald. En fotobehang bergen mist zorgt voor zowel een natuurlijk als indrukwekkend geheel. Dit fotobehang doet daarom wonderen in je huis of kantoor. In een oogwenk hangt er dankzij fotobehang bos mist een totaal andere sfeer in de ruimte.

Van landschappen tot aan grootse meren

Wil jij het interieur van je woning of kantoor opfleuren? Dan is er met fotobehang mist heel veel mogelijk. Je kunt kiezen voor mist in het bos waarop de zonnestralen goed te zien zijn. Maar je kunt ook gaan voor een indrukwekkend gebergte met fotobehang bergen mist. Wil je iets anders dan mist in het bos of bergen? Kijk dan ook eens verder. Met fotobehang zijn de opties namelijk onbeperkt. Dit komt omdat je een eigen foto kunt gebruiken of een mooie foto uit onze meest uitgebreide collectie kunt kiezen. Van exotische dieren tot aan een sterrenhemel en van de Veluwe in de avondzon tot aan de meest blauwe zeeën en oceanen. Bij Fotobehang.nl kan het allemaal. Het enige wat je hoeft te doen is een geschikte foto kiezen en de muur nauwkeurig opmeten. Wij zorgen ervoor dat de afbeelding haarscherp op het extra sterke vliesbehang wordt gedrukt en in rollen bij je thuis wordt afgeleverd!