• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang bladeren

Kan jouw huis of bedrijfspand wel wat meer groen gebruiken? Maar heb je geen zin in het verzorgen van kamerplanten? Dan is fotobehang bladeren een ontzettend goed idee. Met dit behang haal jij de natuur in huis zonder dat je in de weer hoeft met gieters water en plantenmest. Op deze manier creëer je een kalme en groene sfeer in elk soort ruimte: of het nu gaat om de slaapkamer, de bedrijfskantine, de gang of het magazijn.

Sorteer op

33 producten

per pagina
Sorteer op

33 producten

per pagina

Met bijvoorbeeld fotobehang tropische bladeren geef jij je woning of kantoorruimte een gezellige uitstraling en hoef je niet elke dag tegen een saaie witte muur aan te kijken.

Behang met tropische bladeren

Fotobehang is er in alle soorten en maten. Dit komt omdat je zelf een afbeelding kunt uitkiezen. Wil je bijvoorbeeld een jungle sfeer in je slaapkamer creëren? Kies dan voor het fotobehang tropische bladeren. Wil je liever een rustige en kalme uitstraling in je huis? En wil je het groen van een bos naar binnen halen? Dan is bijvoorbeeld fotobehang bladeren groen een goed idee. Zo zie je maar: wat voor sfeer je ook wilt, met fotobehang is dit in een handomdraai geregeld. De rollen worden bij je thuis afgeleverd en jij kunt direct beginnen met behangen.

Van witte muur naar eyecatcher

Met fotobehang trekt elke muur de aandacht. Bovendien tover jij met dit behang elke ruimte om naar een andere sfeer. Wil jij bijvoorbeeld elke dag genieten van een zonsondergang? Ga je voor een zomerse sfeer door middel van een strand afbeelding? Of hou je zoveel van dieren dat je ze het liefst uitvergroot op je muren hebt? Wat je wensen ook zijn, bij Fotobehang.nl is het mogelijk. Dat komt omdat je zelf een foto uit kunt kiezen voor het fotobehang.

Een foto kiezen

Fotobehang bladeren kun je geheel naar eigen wensen bestellen. Wil je bijvoorbeeld bladeren van palmbomen? Of van die grote jungle bladeren? Fotobehang.nl zorgt ervoor dat jouw gekozen afbeelding tot in de kleinste details wordt afgedrukt op het behang. Je kunt een eigen foto kiezen of een afbeelding selecteren uit onze collectie. Het is belangrijk dat de foto een hoge resolutie heeft. Dit geeft het aantal pixels aan, wat ervoor zorgt hoe scherp de afbeelding wordt getoond. Heeft de foto onvoldoende pixels? Dan kan deze helaas niet gebruikt worden. Alle foto’s uit onze beeldbank beschikken over genoeg pixels om de kleuren van je muur te laten spatten.