• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang Bloemen

Wil jij de natuur naar binnen halen? Met planten en bloemen fleur jij je huis helemaal op. Hoe leuk zou het dan zijn als je elke dag kan genieten van de meest kleurrijke bloemen? Fotobehang bloemen zorgt ervoor dat jouw directe wereld in het teken staat van de natuur. Ons kwaliteitsbehang met bloemen en planten brengt de natuurlijke schoonheid naar jouw huis of kantoorruimte. De afbeeldingen worden namelijk in de kleinste details afgedrukt.

Filter producten

Kleur: Rood

1 item

per pagina
Hart gevormde boom design
Hart gevormde boom design
Vanaf
€ 15,95
/ m2
Bestellen

1 item

per pagina

Groen is weer helemaal hip; waar je ook kijkt, overal zie je prints en decoratie van bloemen en planten.

De helende kracht van groen

In tijdschriften en woonwinkels zie je dat de natuur weer terrein wint. En dat is niet zo gek. Junglethema’s, kamerplanten en overgrote bloemen op de muur: wie wil dat nu niet. Bovendien heeft de kleur groen een helende kracht. Je voelt de verbondenheid met de natuur en dat versterkt zowel je huis als je geest. Planten en bloemen zijn er in alle soorten en maten. De mogelijkheden voor fotobehang zijn daarom eindeloos: van fotobehang grote bloemen tot aan afbeeldingen van bloemen en planten tot in de kleinste details. Je kunt kiezen voor een kleurrijke foto, maar zwart wit bloemen zijn ook ontzettend indrukwekkend.

Hoe kies ik een foto?

Wil je fotobehang zwart wit bloemen? Of ga je voor fotobehang waarmee de kleuren van de muur afspatten? Wat je keuze ook is, bij Fotobehang.nl is het mogelijk. Omdat er zoveel opties zijn, kan het lastig worden om een geschikte foto uit te kiezen. Er zijn namelijk zoveel mooie plaatjes van bloemen en planten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een foto van één specifieke bloem, zoals de roos of een zonnebloem. Maar je kunt ook gaan voor een bloemencompositie of een bloemstuk. Kies je voor een bloemboeket? Dan kun je genieten van vele soorten bloemen. Welke afbeelding je ook kiest, de keuze is geheel aan jou. Het enige waar je op moet letten is het aantal pixels van de foto. Het is belangrijk dat de afbeelding van jouw keuze een hoge resolutie heeft. Hoe hoger de resolutie, hoe meer pixels de afbeelding heeft. En hoe scherper deze op het fotobehang wordt afgedrukt.

Het opmeten van de muur

Heb je een foto uitgekozen? En voldoet deze aan alle eisen? Dan kun je overgaan tot het opmeten van de muur. Fotobehang is geschikt voor elk soort ruimte in je huis of zakelijk. Wil je bijvoorbeeld een stijlvolle bloemenprint achter de bank in de woonkamer? Wil je een kinderkamer opleuken met bloemetjes? Of kan die grote kantoorruimte wel wat sfeer gebruiken? Welke muur je ook kiest, het is belangrijk dat deze correct wordt opgemeten. Voordat je fotobehang bloemen kunt bestellen, meet je de lengte en de breedte van de muur op. Vervolgens tel je hier een paar extra centimeters bij op, zodat er een marge ontstaat. Dit is belangrijk omdat het kan voorkomen dat de muur iets scheef loopt. Door de marge weet je zeker dat je voldoende behang hebt.

Online fotobehang bloemen bestellen

Na het kiezen van de afbeelding en het opmeten van de muur, kun je het behang van jouw keuze eenvoudig online bestellen. Je kiest de afbeelding die jij graag als fotobehang wilt. Dit kan een eigen foto zijn of een foto uit onze ruime collectie. Daarna geef je de afmetingen inclusief de marge van de muur aan ons door. Onze specialisten printen de foto op het extra sterke vliesbehang en zorgen ervoor dat het behang op maat wordt gemaakt. Voor al ons fotobehang maken wij gebruik van 200 grams vliesbehang. Dit betekent dat het behang ontzettend sterk is en niet scheurt bij het aanbrengen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het behangen. Je hebt geen behangtafel nodig, want de lijm smeer je direct op de muur en het fotobehang is makkelijk aan te brengen. Bovendien wordt het behang in rollen bij je thuis afgeleverd. Bij deze rollen zit een duidelijke instructie hoe het behang op de muur aangebracht moet worden.

Neem gerust contact op

Wil jij fotobehang bloemen bestellen? En kom je er zelf niet helemaal uit? Geen zorgen! Onze medewerkers van de klantenservice staan dagelijks van 9.00 uur tot 17.00 uur voor je klaar. Twijfel je bijvoorbeeld of jouw uitgekozen foto wel geschikt is? Heb je hulp nodig bij het correct opmeten van de muur? Of heb je vragen rondom het bestelproces? Dan kun je ons bereiken via onze klantenservice. Heb je fotobehang besteld, maar ben je niet helemaal tevreden? Neem dan ook gerust contact met ons op.