• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Overige fotobehang bloemen

Je ziet het steeds vaker: een prachtige bloemenprint achter de bank of bij de eettafel. Fotobehang woonkamer bloemen was dan ook nog nooit zo populair als nu. En dat is niet voor niets. Met dit fotobehang heb je namelijk eindeloze opties. Van zwart wit bloemen tot aan de mooiste bloemenvelden en van een bos klaprozen tot aan de meest kleurrijke tulpen. Welke bloem ook je favoriet is, bij Fotobehang.nl is het mogelijk.

Sorteer op

16 producten

per pagina
Bloemen design met een zwarte achtergrond
Fractal bloem in zwart-wit
Grijze stenen met een blauwe vlinder en bloemen
Pot bloemen op een vensterbank
Stilleven van een vaas met blauwe bloemen
Stilleven van een vaas met kleurrijke bloemen
Olieverfschilderij van kamille bloemen
Korenbloem close-up
Chrysanten design
Kamille bloemen met een blauwe achtergrond
Bijzondere tuinwand
Weide planten in de zon met een wazige achtergrond
Roze bloemen met een gele kern
Zomer in een weiland
Kruising van een zebra en eenhoorn met blauw-paarse bloemen
Vlinder op witte bloem
Sorteer op

16 producten

per pagina

Van de woonkamer tot de slaapkamer

Behang met een realistisch afgedrukte foto is een mooie én makkelijke manier om je huis op te fleuren. Binnen een paar simpele stappen heb jij die saaie witte muur omgetoverd tot een patroon, landschap of uitzicht. Je kunt kiezen voor fotobehang woonkamer bloemen, maar er zijn nog veel meer opties. Wat denk je van een strand in je slaapkamer? Of een gebergte in de vergaderruimte? De opties zijn onbeperkt omdat je zelf een foto uit kunt kiezen. Heb je bijvoorbeeld een prachtige tuin en wil je die op de muur van je woonkamer afgebeeld hebben? Als je geen zelfgemaakte foto wilt gebruiken, dan kun je een kijkje nemen in onze uitgebreide collectie. Hier vind je foto’s van bloemen van de hoogste kwaliteit. Wil je fotobehang bloemen blauw? Of ga je voor een veldboeket? In onze beeldbank vind je foto’s in alle soorten en maten.

Fotobehang woonkamer bloemen aanbrengen

Het aanbrengen van fotobehang is heel gemakkelijk. De afbeelding wordt namelijk gedrukt op extra sterk vliesbehang. Hierdoor scheurt het behang niet tijdens het plakken. Je smeert de lijm op de muur en je kunt eenvoudig het fotobehang – in je juiste volgorde – op de muur plakken. Zorg er bij het bestellen wel voor dat je de muur correct opmeet. Dit doe je door de lengte en breedte in centimeters op te meten, en hier een paar extra centimeters bij op te tellen.