• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang rozen

Bloemen zijn tijdloos. En in het bijzonder de roos; een bos rode rozen blijft altijd een ontzettend mooi gebaar. Fotobehang met bloemen zorgt daarom voor een tijdloze en stijlvolle sfeer in jouw woning of zakelijke ruimte. Een close-up van een rode roos, een bos witte rozen of een veld vol mooie klaprozen: met fotobehang roos is er heel veel mogelijk.

Sorteer op

10 producten

per pagina
Sorteer op

10 producten

per pagina

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de eenvoud van een enkele roos op de muur of voor een kleurrijk tafereel met meerdere bloemen. Wat je ook kiest, bij Fotobehang.nl is het mogelijk.

Populair behang met rozen

Van fotobehang rode roos tot aan zwart wit behang en van kleurrijke bloemen tot aan fotobehang witte roos; je kunt altijd rekenen op behang van hoge kwaliteit. De afbeelding die jij kiest, wordt gedrukt op extra sterk vliesbehang. Dit voorkomt dat het behang tijdens het plakken scheurt. Het aanbrengen van fotobehang is daarom heel gemakkelijk. Bovendien wordt fotobehang met bloemen steeds populairder. Met dit behang haal je de natuur in huis of kantoor en zorg je tegelijkertijd voor een gezellige sfeer in elke ruimte. Het is daarom zowel leuk voor de woonkamer als de slaapkamer. Maar behang met rozen is ook heel goed denkbaar in een grote showroom of magazijn.