• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang oudheid & symbolen

De oudheid brengt ons vele bijzonderheden: van beelden tot aan symbolen en van kunstwerken tot aan prachtige oude schilderijen. Ben jij een fan van de oudheid? En wil jij het liefst elke dag genieten van een bijzondere afbeelding op de muur? Kijk dan eens of fotobehang oud iets voor jou is.

Sorteer op

17 producten

per pagina
Sorteer op

17 producten

per pagina

Hou je bijvoorbeeld van de Griekse oudheid? En wil je een muur omtoveren tot een blikvanger vol met Griekse goden en godinnen? Of ben je geïnteresseerd in Egypte? En zie jij een wand vol met hiëroglyfen wel zitten? Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je woning een totaal andere sfeer te geven door middel van fotobehang oude bakstenen muur.

Fotobehang is er voor iedereen

Wat je wensen ook zijn, met behang kun jij je woonwens realiseren. Dat komt omdat je keuze hebt uit ontelbaar veel designs. Van oude meesters tot aan behang met symbolen en van fotobehang oude bakstenen muur tot aan een oud gebouw. Wil je graag wat inspiratie opdoen? Blader dan eens door onze met zorg samengestelde fotocollectie. Hier vind je afbeeldingen die erg passend zijn voor fotobehang oud. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je eenvoudig online het fotobehang bestellen.