• Uitstekend beoordeeld  op Trustpilot
  • Upload je  eigen design
  • Wij printen op behang van  hoge kwaliteit

Fotobehang.nl levert binnen enkele dagen fotobehang op maat bij jou thuis. Ervaar je toch problemen of ben je niet tevreden met je bestelling? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Voordat je ons contactformulier invult of telefonisch contact met ons opneemt, verzoeken we je allereerst om te kijken bij de informatieblokken hieronder. In de meeste gevallen staat het antwoord op je vraag vaak al op de website.

Het is bij ons mogelijk om zonder account een bestelling te plaatsen. In een paar klikken configureer jij je fotobehang op maat voor op de muur bij je thuis of op kantoor. Bij het betalen krijg je de opties uit de volgende betaalmethoden:

  • iDeal
  • Creditcard (Mastercard & Visa)

Bij Fotobehang.nl proberen we ervoor te zorgen dat jij 100% tevreden bent me je bestelling. Indien je niet tevreden bent over je bestelde producten, dan lees je hieronder hoe we toch tot een oplossing kunnen komen. Wij streven ernaar om al onze bestellingen naar tevredenheid af te leveren.

De meeste bestellingen die plaatsvinden op Fotobehang.nl zijn op maat gemaakte fotowanden. Helaas is het niet mogelijk om op maat gemaakte artikelen te retourneren, omdat we deze niet meer kunnen doorverkopen. Bij vrijwel iedere bestelling worden er, naast maatwerk behang, ook verschillende accessoires bijbesteld. Hierbij kun je denken aan behanglijm of handschoenen. Op alle artikelen die je bij ons koopt geldt de wettelijke garantietermijn.

Retouradres

Zoals hierboven aangegeven heb je het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen op alle producten die niet op maat zijn geleverd. Je kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Fotobehang.nl
Tilbury 8
3897AC, Zeewolde
Nederland

Bij Fotobehang.nl proberen we ervoor te zorgen dat jij 100% tevreden bent me je bestelling. Indien je niet tevreden bent over je bestelde producten, dan lees je hieronder hoe we toch tot een oplossing kunnen komen. Wij streven ernaar om al onze bestellingen naar tevredenheid af te leveren.

Schade tijdens het bezorgen

Zodra je een bestelling bij ons plaatst vindt er na het afdrukken van de fotobehang altijd een kwaliteitscontrole plaats. Zoals je op onze site kunt lezen printen wij op verschillende kwalitatieve behangsoorten (uniek in onze branche) en kun je ervan uitgaan dat we er alles aan doen om mooi op maat gemaakt behang bij je af te leveren. Zodra jij je artikel geleverd krijgt, verzoeken we je echter om direct te kijken of alles in orde is. Indien je denkt dat de bestelling niet naar behoren is geleverd, verzoeken we je om direct contact met ons op te nemen.

Wij werken niet met de laagste prijs garantie

Onze tarieven voor fotobehang zijn zeer marktconform. Wij willen geen laagste prijs garantie bieden, omdat we dan simpelweg niet de service en kwaliteit kunnen leveren die je van ons gewend bent. Over het algemeen vind je niet snel een aanbieder die een veel scherper tarief kan aanbieden, omdat we printen op kwalitatieve materialen. Overige aanbieders printen op behang wat doorgaans tussen de 50gr. en 150gr. ligt. Ons behang bedrukken we op zeer kwalitatieve behangsoorten (180gr. vliesbehang & Airtex) en is makkelijk aan te brengen op iedere muur of deur.

Wij leveren al onze bestellingen binnen enkele werkdagen bij je thuis. Wij vinden het belangrijk dat bestelde artikelen goed gecontroleerd worden. Wij voeren verschillende kwaliteitschecks uit. Bij het bestellen van jouw artikel wordt allereerst goed nagekeken of het geüploade ontwerp wel groot genoeg is voor het formaat behang. Na het printen wordt bekeken of de geprinte kwaliteit wel voldoende is. Tot slot wordt er ook bij het inpakken voor de zekerheid nog eens gekeken (door een ander persoon) of de kwaliteit van het behang wel hetgeen is wat je van ons zou verwachten.

We streven er daarom naar om je pakketje binnen 2 – 5 werkdagen bij jou thuis te bezorgen, maar kunnen dit helaas niet garanderen. Mocht je pakketje binnen 6 werkdagen niet zijn geleverd, dan verzoeken we je om contact met ons op te nemen.

Veel van onze orders worden verzonden met een speciale verzendkoerier. In veel gevallen kan het pakketje namelijk niet mee met de standaard verzenders, zoals PostNL of DPD. Dat komt omdat de pakketten in veel gevallen groter zijn dan 1 meter en we daarnaast zorgvuldig omgaan met onze bestellingen. We willen deze namelijk zonder zichtbare schade bij je thuis leveren. Ruim 99% van al onze orders wordt binnen 5 werkdagen bij je thuis geleverd. In de meeste gevallen leveren we binnen 2 tot 3 werkdagen.

Behang die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Op andere producten, zoals behanglijm, geldt wel de wettelijke herroepingsrecht.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. (Dit geldt echter niet voor Fotobehang op maat). Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Fotobehang.nl
Tilbury 8
3897 AC Zeewolde (FL)

+31 85 130 8281
[email protected]