Na een periode van hard werken, is het dan eindelijk zo ver: Fotobehang.nl is live! Hier zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee en hopelijk jij ook. Want dit betekent dat je vanaf nu fotobehang kunt gaan bestellen. En waarom kiezen voor Fotobehang.nl? Nou dat is simpel! Wij printen fotobehang op maat in elk gewenst design mét een makkelijk stappenplan. Hierdoor kan iedereen zijn huis of kantoor opfleuren met een leuke print. Of het nu gaat om een strand, een groen bos, een indrukwekkende skyline of een uitvergroot dier. Onze missie is om iedere muur om te toveren tot een echte eyecatcher.

Interview in het AD.nl

Deze week mochten we een interview geven aan het AD.nl. Het interview is hier te lezen.

Wat doet Fotobehang.nl?

Wij van Fotobehang.nl printen fotobehang op maat. Fotobehang is dé manier om een huis, kantoor, bedrijfspand of showroom om te toveren tot een origineel en bijzonder geheel. Ons behang wordt gemaakt van vliesbehang; speciaal behang dat ook wel snelbehang wordt genoemd. Het is namelijk erg makkelijk aan te brengen. En behangtafels zijn met vliesbehang verleden tijd! Je smeert de lijm direct op de muur en plakt het fotobehang op de muur. Behangen was daarom nog nooit zo eenvoudig. En wat maakt ons fotobehang zo speciaal? Wij drukken alle afbeeldingen af op 200 grams vliesbehang. Concurrenten gebruiken doorgaans 90 gram tot 180 gram. Dit betekent dat ons behang met B1 certificering een extra hoge kwaliteit heeft en enorm sterk is. Tijdens het aanbrengen van het fotobehang van Fotobehang.nl hoef jij je daarom nooit zorgen te maken over scheurend behang. Bovendien gaat het fotobehang erg lang mee: de kleuren blijven optimaal, het behang is waterafstotend, krasvast en zonlicht heeft geen invloed op de kwaliteit van het behang.

Wat zijn de opties?

De keuzemogelijkheden bij Fotobehang.nl zijn oneindig! Je kunt een afbeelding kiezen uit onze fotocollectie of zelf een foto uploaden. Wij willen dat iedereen fotobehang kan bestellen dat volledig voldoet aan zijn of haar woonwensen. Daarom breiden wij onze beeldbank regelmatig uit. Hier vind je afbeeldingen van thema’s die erg populair zijn, zoals een jungle, een zwart wit tijger of een bos in de mist, maar ook foto’s van landschappen, steden, kunstwerken en nog veel meer. Het is daarom erg leuk om eens door onze fotocollectie te bladeren. Hierdoor krijg je niet alleen een goed beeld van de mogelijkheden maar doe je tegelijkertijd veel wooninspiratie op!

Betover iedere ruimte

Soms vragen mensen zich af: past fotobehang wel in deze kamer? Het antwoord is JA! Fotobehang is geschikt voor elk soort ruimte. Of het nu gaat om de gang, de slaapkamer of de woonkamer. Als jij het mooi vindt, dan is het mogelijk. Ook in kantoorpanden wordt fotobehang steeds populairder. En dat vinden wij niet zo gek. Het is toch veel leuker om naar een mooie print te kijken dan naar 4 kale witte muren? Daarnaast kun je met fotobehang een bepaalde sfeer in een ruimte aanbrengen. Wil je met je bedrijf professionaliteit uitstralen? Of wil je juist een intieme sfeer creëren?  Alleen al door één muur te bedekken met fotobehang, krijgt iedere ruimte een totaal andere sfeer. Maar er is meer. Je kunt fotobehang ook gebruiken om een deel van de wand te behangen. Zo creëer je een schilderij of kunstwerk op een stuk muur. Zo zie je maar weer: met fotobehang van Fotobehang.nl is alles mogelijk!