Waar je vroeger naar de bouwmarkt ging om een leuk behangetje uit te zoeken, bestel je nu eenvoudig online fotobehang. Veel mensen kiezen ervoor om hun woonkamer, kantoor of andere ruimte om te toveren tot een ware belevenis. Het is dan ook niet zo gek dat je steeds vaker midden in je huis een bos binnenloopt, oog in oog staat met een tijger in de keuken of in slaap valt op een hagelwit strand met uitzicht over de zee. Omdat de vraag naar fotobehang groeit, stijgt ook het aanbod. Er zijn tal van aanbieders die speciaal voor jou een mooie afbeelding op behang kunnen drukken. Maar hoe maak je nu een keuze tussen al dat aanbod? Wij van Fotobehang.nl vertellen je graag waarom jouw muur het liefst behangen wilt worden met ons fotobehang.

Wat is vliesbehang?

Zodra je bij Fotobehang.nl fotobehang besteld, dan drukken wij de afbeelding op vliesbehang. Maar wat is vliesbehang eigenlijk? En wat zijn de voordelen ten opzichte van traditioneel behangpapier? Het grootste voordeel van vliesbehang is dat het ongelooflijk sterk is. Dit komt omdat het vliesbehang een rug van ‘vlies’ heeft en is afgewerkt met een papieren of vinyl toplaag. Bij traditioneel papieren behang moet je tijdens het behangen goed opletten dat het behang niet scheurt. Vooral als je er een dikke laag lijm op hebt gesmeerd. Bij vliesbehang heb je daar geen last van. Scheuren in vliesbehang zijn zo goed als uitgesloten.

Vliesbehang wordt ook wel snelbehang genoemd. Het behang is namelijk heel snel en eenvoudig aan te brengen. Je smeert de muur in met lijm en zonder wachttijd plak je het vliesbehang op de muur. Behangen met papieren behang is vaak een heel gedoe met behangtafels, geknoei met lijm en vaak scheuren waar ze niet horen. Dankzij het fotobehang van Fotobehang.nl is dit verleden tijd. Ons vliesbehang maakt van behangen een simpel klusje dat vrijwel iedereen kan! Dit komt omdat de lijm rechtstreeks op de muur wordt aangebracht en je de banen fotobehang gewoon tegen de muur aan kunt drukken. Het fotobehang van Fotobehang.nl krimpt niet en zal geen vlekken vertonen. Niet helemaal tevreden over het resultaat? Het vliesbehang van Fotobehang.nl kun je snel en makkelijk verwijderen. Is de lijm nog niet opgedroogd? Dan kun je zelfs het behang nog een stukje naar links, rechts, boven of onder verhangen. Zonder dat het vlekken of oneffenheden vertoont!

Het zit ‘m in de kwaliteit

Je vraagt je misschien af: waarom zou ik mijn fotobehang bij Fotobehang.nl bestellen? Dat leggen wij je graag uit. Als jij fotobehang besteld, dan wil je uiteraard dat het behang van hoge kwaliteit is. Door de vele aanbieders kan het soms lastig worden om een keuze te maken. Want hoe weet je of het behang goed is? En dat het resultaat net zo spectaculair is als je verwacht? Bij het bestellen van fotobehang let je op het gewicht van het vliesbehang. De meeste concurrenten drukken fotobehang op 90 tot 180 grams vliesbehang. Wij van Fotobehang.nl hebben er bewust voor gekozen om een zwaardere kwaliteit te leveren, namelijk 200 grams vliesbehang. Ten opzichte van de concurrent is ons behang dus veel sterker, wat vele voordelen met zich mee brengt. Het behang is bijvoorbeeld waterafstotend, krasvast en een stuk dikker dan andere soorten fotobehang. Hierdoor is het behang van Fotobehang.nl nóg makkelijker aan te brengen!

Hoge kwaliteit heeft bij Fotobehang.nl prioriteit, maar ook uw veiligheid is voor ons erg belangrijk. Daarom heeft al het fotobehang dat u bij ons bestelt een B1 certificering. Een B1 certificering houdt in dat het behang moeilijk ontvlambaar is en daardoor brandvertragend werkt. Dit zorgt ervoor dat een brand zich moeilijker door het huis of kantoor kan verspreiden.