Behang laten plaatsen door Fotobehang.nl

Bij Fotobehang.nl is het ook mogelijk om het behang te laten plaatsen door één van onze specialisten. Bij het bestellen van de fotobehang voeg je de behangservice toe aan je winkelwagen, waarna wij contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. De behangservice biedt verschillende voordelen. Zo is het namelijk niet meer nodig om de verschillende accessoires aan te schaffen die je nodig hebt bij het plaatsen van fotobehang. Alles zit namelijk bij de behangservice inbegrepen. We werken niet met een uurtarief, zodat jij een duidelijke vaste (zeer scherpe) prijs krijgt.

1 muur: € 120,00* (inclusief voorrijkosten, plaatsingskosten, accessoires)

2 muren: € 190,00*

3 muren: € 250,00*

4 muren: € 300,00*

5 muren: € 350,00*

Voor iedere muur extra rekenen wij € 50,00 per muur.

* Let op: de maximale oppervlakte van één muur is 18m2. Is de oppervlakte van de muur dus groter dan 18m2, dan wordt deze muur beschouwd als twee muren. Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Wanneer komen wij langs?

Nadat je de bestelling hebt geplaatst komen wij vrijwel altijd binnen 10 werkdagen bij je langs. We zullen telefonisch (of per e-mail indien we je niet kunnen bereiken) een afspraak met je inplannen om zo snel mogelijk het behang te laten plaatsen. Je moet er echter rekening mee houden dat je het behang niet bij je thuis geleverd krijgt als je gebruik maakt van de behangservice.

Onze vakspecialisten komen met z’n tweeën langs, zodat we zeker weten dat het behang super strak geplaatst zal worden.

Kun je niet?

Kom je er achter dat je de afspraak moet cancelen? Dan verzoeken we je dit tijdig aan te geven. Indien je een afspraak cancelt binnen 24 uur, dan zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. We plannen namelijk een bezoek in op de door jouw aangewezen locatie en kunnen op een dergelijke korte termijn de tijd niet meer vullen.

Voorbereiding

Voordat één van onze specialisten bij je thuiskomen dien je te voldoen aan onze voorwaarden. Zo is het van belang dat de muur waarop wij het behang aanbrengen volledig behangklaar is. Hieronder verstaan we gladde muren, waarbij alles van de muur verwijderd is. Denk daarbij aan een TV, een klok een schilderij of een lamp. De muur die dient netjes en schoon te zijn. In het onderstaande voorbeeld tref je behangbare muren en niet behangbare muren. Zo kun je zien of je voldoet aan de voorwaarden die wij je stellen.

Tips voor een perfect resultaat

Tip 1: voorbereiding

Zorg voor de perfecte ondergrond. Het mooiste resultaat krijg je als de wand volledig egaal is. Haal oude resten daarom van de muur af en vul de oneffenheden. Soms is het van belang om nog eens extra te sauzen, alvorens onze vakspecialisten bij je langskomen.

Het is verstandig dat de kamer zo leeg mogelijk is. Dek eventueel de meubels af, zodat hier geen viezigheid op terecht kan komen.

Tip 2: Zorg voor een goede temperatuur in de kamer

De beste temperatuur om behang te laten plaatsen is tussen de 18 en 20 graden.