Garantie

Bij Fotobehang.nl proberen we ervoor te zorgen dat jij 100% tevreden bent me je bestelling. Indien je niet tevreden bent over je bestelde producten, dan lees je hieronder hoe we toch tot een oplossing kunnen komen. Wij streven ernaar om al onze bestellingen naar tevredenheid af te leveren.

Retourneren

De meeste bestellingen die plaatsvinden op Fotobehang.nl zijn op maat gemaakte fotowanden. Helaas is het niet mogelijk om op maat gemaakte artikelen te retourneren, omdat we deze niet meer kunnen doorverkopen. Bij vrijwel iedere bestelling worden er, naast maatwerk behang, ook verschillende accessoires bijbesteld. Hierbij kun je denken aan behanglijm of handschoenen. Op alle artikelen die je bij ons koopt geldt de wettelijke garantietermijn.

Schade tijdens het bezorgen?

Zodra je een bestelling bij ons plaatst vindt er na het afdrukken van de fotobehang altijd een kwaliteitscontrole plaats. Zoals je op onze site kunt lezen printen wij op verschillende kwalitatieve behangsoorten (uniek in onze branche) en kun je ervan uitgaan dat we er alles aan doen om mooi op maat gemaakt behang bij je af te leveren. Zodra jij je artikel geleverd krijgt, verzoeken we je echter om direct te kijken of alles in orde is. Er wordt keurig een pakbon geleverd, waarbij de verschillende bestelde artikelen worden weergegeven. Zo kun jij direct controleren of alles volgens plan is geleverd.

Wij werken niet met de laagste prijs garantie

Onze tarieven voor fotobehang zijn zeer marktconform. Wij willen geen laagste prijs garantie bieden, omdat we dan simpelweg niet de service en kwaliteit kunnen leveren die je van ons gewend bent. Over het algemeen vind je niet snel een aanbieder die een veel scherper tarief kan aanbieden, omdat we printen op kwalitatieve materialen zoals Airtex. Overige aanbieders printen op behang wat doorgaans tussen de 100gr. en 200gr. ligt. Ons behang leveren we altijd boven de 200gr. en is makkelijk aan te brengen op iedere muur of deur.

Retouradres

Zoals hierboven aangegeven heb je het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen op alle producten die niet op maat zijn geleverd. Je kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Fotobehang.nl / Wallsoy B.V.
Boterbloem 4
7463EH Rijssen
The Netherlands

+31 6 139 86 113


Je kunt ook contact met ons opnemen door middel van onze Livechat. Wij zijn dagelijks bereikbaar vanaf 09:00 tot 18:00. Mocht je niet tevreden zijn over de kwaliteit van de fotobehang, dan verzoeken wij je om eens een e-mail te sturen met een foto van de kwaliteit die bij jou is afgeleverd. Zo kunnen we gezamenlijk tot een oplossing komen, waardoor we onze tevredenheidsgarantie kunnen leveren.