Hoe leuk is het als je een muur kunt behangen met een volledig uniek design? Super leuk natuurlijk! En daarom kun je bij Fotobehang.nl fotobehang laten maken met een eigen foto. Ben je bijvoorbeeld op een verre reis geweest? En heb je daar prachtige plaatjes geschoten? Of heb je andere foto’s van mooie herinneringen, dierbaren of huisdieren? Dan kun je deze gebruiken voor fotobehang van eigen foto. Op deze manier creëer jij een unieke sfeer in elk soort ruimte en is er niemand anders die hetzelfde behang heeft.

Een eigen illustratie op de muur

Fotobehang eigen foto is ontzettend leuk als je een zelfgemaakte foto wilt vereeuwigen op een muur in je huis of kantoor. En dit kan van alles zijn! Heb je een prachtige natuurfoto op je computer staan? Wil je je bedrijfspand opfleuren met leuke foto’s van de buurt? Of wil je het vakantiegevoel van jullie laatste reis vasthouden? Welke reden je ook hebt, wij leveren fotobehang eigen foto goedkoop en van de beste kwaliteit. Alle afbeeldingen worden namelijk gedrukt op extra sterk vliesbehang. Deze extra sterkte zorgt ervoor dat het behang tijdens het plakken niet scheurt. Wel zo fijn toch?

Waar moet ik aan denken?

Voordat je fotobehang eigen foto kunt bestellen heb je natuurlijk een geschikte afbeelding nodig. Niet alle foto’s zijn geschikt en het zou jammer zijn als jouw foto onscherp wordt afgedrukt. Wil je fotobehang van eigen foto bestellen? Dan kijk je altijd goed naar de resolutie van de foto. De resolutie geeft aan hoeveel pixels de afbeelding bevat. En het aantal pixels bepaalt vervolgens of de foto scherp of onscherp op het behang wordt geprint. Wij willen uiteraard dat jij tevreden bent met het eigen foto behang en daarom drukken we alleen foto’s af die een hoge resolutie hebben. Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan helpen wij je graag verder. Onze specialisten kunnen direct zien of jouw foto wel of niet geschikt is voor het fotobehang van eigen foto.

Behang van eigen foto bestellen

Wil je fotobehang eigen foto goedkoop kopen? Dan ben je bij Fotobehang.nl aan het juiste adres. Wij leveren fotobehang van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bestellen doe je dan ook eenvoudig online. Je geeft de gekozen foto en de maten van de muur aan ons door, en wij zorgen ervoor dat het fotobehang eigen foto in rollen bij jouw thuis wordt afgeleverd. Hierbij zit een duidelijke instructie hoe het behang op de muur aangebracht moet worden.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

Wil je graag een kale wand behangen met fotobehang van eigen foto? Maar weet je nog niet precies wat? Blader dan eens door onze uitgebreide fotocollectie. Hier vind je foto’s van stranden, watervallen, landschappen, exotische dieren, sport plaatjes, gebouwen, skylines en ga zo maar door. Door een kijkje te nemen in onze beeldbank, krijg je zelf ook ideeën wat voor soort foto het beste zal staan in je woonkamer, gang, bedrijfskantine of showroom. Fotobehang is namelijk geschikt voor elk soort ruimte: van woningen tot aan zakelijke ruimtes.